Την έγκρισή της έδωσε η έκτακτη γενική συνέλευση της Motor Oil για το νέο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, ενώ στην ίδια συνέλευση ενέκρινε επίσης την πρόωρη λήξη του υφιστάμενου προγράμματος.

Motor Oil: Πάνω οι επενδύσεις, κάτω τα κέρδη στο α’ εξάμηνο 2023

Το νέο πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών θα αρχίσει στις 20 Οκτωβρίου 2022 και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου 2025, ενώ το εύρος τιμής για την απόκτηση των μετοχών έχει ορισθεί από τα 8 έως τα 31 ευρώ ανά μετοχή.

Σημειώνεται, ότι οι αγορές των μετοχών από την εταιρεία θα πραγματοποιούνται μέσω  της Πειραιώς ΑΕΠΕΥ και της Optima Bank.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:

«Η ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 11ης Οκτωβρίου 2023 ενέκρινε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της Εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 49 του Νόμου 4548/2018 όπως ισχύει και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για κάθε σχετική ενέργεια σχετιζόμενη με τα διαδικαστικά θέματα του προγράμματος. Ειδικότερα, η Συνέλευση ενέκρινε την αγορά μέχρι 5.000.000 μετοχών της Εταιρείας με ανώτατη τιμή τα 31 Ευρώ ανά μετοχή, κατώτατη τιμή τα 8 Ευρώ ανά μετοχή, και διάρκεια του προγράμματος το διάστημα από 20 Οκτωβρίου 2023 μέχρι και 30 Μαΐου 2025. Οι αγορές μετοχών θα πραγματοποιούνται μέσω των μελών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ και Τράπεζα OPTIMA BANK».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις