Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι έτοιμη να φύγει από το Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με την San Francisco Chronicle, η ηθοποιός πουλάει το σπίτι της σε στυλ Εδουάρδου για 11,75 εκατομμύρια δολάρια. Ιστοσελίδες ακινήτων όπως το Zillow επιβεβαιώνουν ότι η πώληση του ακινήτου του 1907 είναι σε εκκρεμότητα.

Η Ρόμπερτς το αγόρασε για 8,3 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2020.

Το κατάλυμα βρίσκεται στη γειτονιά Presidio Heights και διαθέτει πέντε ορόφους, τέσσερα μπάνια και πέντε υπνοδωμάτια. Από τα μπαλκόνια, οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο και να θαυμάσουν τη γέφυρα Golden Gate στο βάθος.

Πώς έσπασε το «γυάλινο ταβάνι» των αμοιβών για τις γυναίκες ηθοποιούς

Σημειώνεται πως η Τζούλια Ρόμπερτς έσπασε το «γυάλινο ταβάνι» για τις πρωτοκλασάτες γυναίκες σταρ του κινηματογράφου, όταν ζήτησε αμοιβή 20 εκατομμύρια δολάρια για τον ρόλο της στην ταινία «Erin Brockovich» του 2000. Μέχρι τότε, καμία γυναίκα ηθοποιός δεν έπαιρνε την ίδια αμοιβή με τους άνδρες συναδέλφους της, όπως ο Τομ Κρουζ ή ο Τομ Χανκς, που κυριαρχούσαν στο box office της δεκαετίας του ’90 μαζί με την Ρόμπερτς.

Η Ρόμπερτς αναγνώρισε ότι κέρδισε την αμοιβή της έχοντας καταγράψει επιτυχίες, όπως οι ταινίες «Pretty Woman», «Notting Hill» και «My Best Friend’s Wedding».

«Όταν εργάζομαι, δουλεύω πολύ σκληρά» είπε η Ρόμπερτς. «Είμαι έτοιμη. Είμαι στην ώρα μου. Είμαι προετοιμασμένη. Είμαι χαρούμενη. Είμαι μέσα» τόνισε η ηθοποιός σημειώνοντας ότι θέλει να γνωρίζει ποια θα είναι η αμοιβή της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus