Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/10) στην Ιόνια Οδό στο ύψος των Αγίων Αναργύρων Άρτας, η οποία στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες. Αποτέλεσμα ήταν να κλείσει η Ιόνια Οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο νοσοκομείο ο οδηγός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Συμφωνά με το arta2day.gr, η νταλίκα ήταν φορτωμένη με φρούτα, με τους λόγους για τους οποίους ανατράπηκε το όχημα να μην έχουν διεκρινιστεί μέχρι στιγμής. Από την ανατροπή ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε τραυματισμένος, έχοντας τις αισθήσεις του, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως είπε ο ίδιος ο οδηγός, στη θέση του συνοδηγού ήταν ο πατέρας του.

Βίντεο με τους πυροσβέστες να επιχειρούν για την κατάσβεση

Ταυτόχρονα, στο σημείο έσπευσε και πυροσβεστικό όχημα με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς που προκλήθηκε στην νταλίκα, όταν εξετράπη της πορείας της.

Κλειστή η Ιόνια Οδός – Από πού διεξέγεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Μέχρι αυτή την ώρα, κλειστή παραμένει η Ιόνια Οδός (αλλιώς και Ιονία Οδός) και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο ύψος των Αγίων Αναργύρων Άρτας, λόγω φωτιάς που προκλήθηκε στην νταλίκα όταν εξετράπη της πορείας της.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους με την βοήθεια ανδρών της Τροχαίας που διευκολύνει τους οδηγούς, μέχρι η Πυροσβεστική να απομακρύνει το βαρύ όχημα από το σημείο.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά Ε.Ο. μέχρι την είσοδο και έξοδο Μενιδίου προς Πάτρα και Ιωάννινα, αντίστοιχα.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση