Επίσημη επίσκεψη στην Ινδία πραγματοποιεί από σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, ύστερα από πρόσκληση της ινδικής κυβέρνησης.

Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού της Ινδίας, Narendra Modi στην Ελλάδα και γίνεται στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο χωρών.

Λευτέρης Αυγενάκης: Επιπλέον 30 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Ο ΥπΑΑΤ θα επισκεφθεί την έκθεση «WORLD FOOD INDIA 2023», στο Νέο Δελχί, στην οποία παίρνουν μέρος κορυφαίες διεθνείς και ινδικές εταιρείες τροφίμων και προϊόντων μεταποίησης του πρωτογενούς τομέα.

Θα  έχει συναντήσεις με τους ομολόγους του Parshottam Rupala υπουργό Ιχθυηρών, Κτηνοτροφίας και Γαλακτοκομίας, Piyush Goyal, υπουργό Εμπορίου και Pashpati Kumar Paras υπουργό Επεξεργασίας Τροφίμων, με επίκεντρο τη δυνατότητα συνεργασίας των δύο χωρών στον αγροδιατροφικό τομέα, προκειμένου να επιτευχθεί περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων Ελλάδας – Ινδίας. Επίσης θα συναντηθεί με τον πρεσβευτή της Ελλάδας και τα στελέχη της ελληνικής διπλωματικής αντιπροσωπείας στην Ινδία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO