Ανακοίνωση για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου της Intralot, μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης αύξησης κατά 135 εκατ. ευρώ, εξέδωσε η διοίκηση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα:

Η εταιρεία «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ» (η «Εταιρεία») ενημερώνει, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9 του Ν.3556/2007, όπως ισχύει, προς τον σκοπό διευκόλυνσης υπολογισμού των ορίων απόκτησης ή διάθεσης σημαντικών συμμετοχών από μετόχους ή κατόχους δικαιωμάτων, ότι μετά την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την από 02.10.2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, δυνάμει της εξουσίας που παρασχέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο με την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας της 30.08.2023 (η «Αύξηση»), και σε συνέχεια της πιστοποίησης καταβολής του ποσού της Αύξησης από το Διοικητικό Συμβούλιο στις 30.10.2023, το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται πλέον στο ποσό των €181.228.686,30 διαιρούμενο σε 604.095.621 κοινές, ονομαστικές, άυλες, με δικαίωμα ψήφου, μετοχές, ονομαστικής αξίας €0,30 η καθεμία.

Η ΑΜΚ

Υπενθυμίζεται εδώ ότι η ΑΜΚ των 135 εκατ. ευρώ καλύφθηκε πλήρως από τους υφιστάμενους μετόχους και νέους μετόχους, οι οποίοι απέκτησαν δικαιώματα από την αγορά, χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω ενέργειες (π.χ. διάθεση μετοχών σε νέους επενδυτές), αν και υπήρξε ισχυρό ενδιαφέρον από κεφάλαια που προσβλέπουν στην επόμενη ημέρα και στην άρση της επιτήρησης της μετοχής της εταιρείας.

Η μετοχή πάντως θα συνεχίσει να απασχολεί τα εγχώρια χρηματιστηριακά δρώμενα, καθώς οι προσδοκίες για την αγορά της Αμερικής είναι μεγάλες. Ο ίδιος ο Σωκράτης Κόκκαλης, άλλωστε, έχει μιλήσει για την πιθανότητα εισόδου της εταιρείας στην αγορά της Νέας Υόρκης, καθώς η ανάπτυξη και τα κεφάλαια που θα εισρεύσουν στην Intralot, αλλά και οι νέες συνεργασίες θα ενισχύσουν τον όμιλο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ASBIS: Συνεργασία με την Pure Storage για πλατφόρμες αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά
Επιχειρήσεις |

Συνεργασία Pure Storage-ASBIS για πλατφόρμες αποθήκευσης δεδομένων στην ελληνική αγορά

Η συνεργασία με την Pure Storage δίνει τη δυνατότητα στην ASBIS να παρέχει ισχυρότερη υποστήριξη στους πελάτες για την επίλυση ακόμα και των πιο υψηλών απαιτήσεων αποθήκευσης δεδομένων