Σε «διαδικαστικά ζητήματα» της Κεντρικής Επιτροπής που «μετατράπηκαν σε πολιτικά αλλά ουσιαστικά είναι ένα τρικ» αναφέρθηκε η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι θα πρέπει όλα τα στελέχη του κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μιλήσουν ειλικρινά.

Η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε ότι «μπορούμε να συζητάμε ήρεμα και απλά, χωρίς κόλπα, ειλικρινά μεταξύ μας».

Τόνισε ότι έχει αναφερθεί στη διαφωνία της στην πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για διεξαγωγή δημοψηφίσματος. «Το θεωρώ θεσμικά λάθος και ζητάμε να αποσυρθεί κάθε τέτοια σκέψη», ανέφερε.

Η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη:

Πώς εξήγησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος την αποχώρηση της «Ομπρέλας»

Το σκεπτικό της απόφασης της «Ομπρέλας» να αποχωρήσει από τη σημερινή διαδικασία εξέφρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βγαίνοντας έξω, αφού νωρίτερα είχε ανέβει στο βήμα του ομιλητή και μεταξύ άλλων είπε ότι το δημοψήφισμα αποτελεί «λιντσάρισμα» των διαφωνούντων.

«Η Αχτσίογλου, ο Τεμπονέρας και εγώ κάναμε μία διαδικαστική πρόταση να συζητηθεί πρώτα προ ημερησίας διάταξη το θέμα που έβαλε ο πρόεδρος χθες για το δημοψήφισμα. Δεν είναι εύκολο να γίνει συζήτηση υπό τη σκιά ότι μπορεί να γίνει δημοψήφισμα.

Προσπαθήσαμε να τους πείσουμε ότι αυτό είναι μεγάλο ζήτημα. Το προεδρείο με πλειοψηφία 4-3 δεν δέχθηκε η πρότασή μας να μπει σε ψηφοφορία […] Αποφασίσαμε να αποχωρήσουμε», σημείωσε ο κ. Τσακαλώτος.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα