Χαμογελαστός και με ύφος σταρ αποχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ολοκλήρωση της ιστορικής Κεντρικής Επιτροπής κατά τη διάρκεια της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε με την «Ομπρέλα» στην οποία ανήκουν ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικά στελέχη της Αριστεράς να αποχωρεί.

Η ομάδα Αχτσιόγλου παραμένει προς το παρόν ωστόσο το κλίμα με την ηγεσία του κόμματος είναι πολεμικό και η κατάσταση στο κόμμα οριακή.

Τίποτα βέβαια από όσα κρίσιμα και καταστροφικά για τον ΣΥΡΙΖΑ προηγήθηκαν δεν αντιλαμβάνεται κανείς βλέποντας τη διάθεση και το ύφος του Στέφανου Κασσελάκη όταν αποχωρεί από την Κεντρική Επιτροπή.

«Τώρα ξεκινάμε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρετά κόσμο που τον επευφημεί έξω από το President όπου διεξαγόταν η Κεντρική Επιτροπή, που θα μείνει στην ιστορία της Αριστεράς ως η ημέρα της μεγάλης διάσπασης.

Κανένας έστω προβληματισμός δεν ζωγραφίζεται στο πρόσωπό του παρά τις σκληρές ανακοινώσεις με προσωπικές επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη και σήματα κινδύνου για την πορεία του κόμματος που εξέδωσαν κάποιες εκ των σημαντικότερων τάσεων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα