Η Attica Bank ανακοινώνει ότι o κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου εντάσσεται στο δυναμικό της τράπεζας και αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρηματικής Τραπεζικής (Chief Corporate Banking Officer) με ισχύ από 1/12/2023.

O κ. Χριστοδούλου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό κλάδο και σε πολυεθνικές εταιρείες.

Attica Bank: Επιστροφή στην κερδοφορία – Ιστορικά κέρδη προ φόρων στο 9μηνο

Η Attica Bank εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ. Αθανάσιο Ψύλλο, πρώην CCBO, για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής τραπεζικής της Attica Bank και στο συνολικό έργο της Τράπεζας. Ο κ. Ψύλλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Attica Bank από τη θέση του Συμβούλου Διοίκησης.

Who is Who

Ο κ. Κωνσταντίνος Χριστοδούλου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία, έχοντας διατελέσει σε θέσεις αυξημένης ευθύνης στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και σε πολυεθνικές εταιρείες.

Από το 2020 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Πειραιώς Factoring Α.Ε., ενώ προηγουμένως ήταν Senior Director Retail Sales, Small Business Banking στην Τράπεζα Πειραιώς. Έως το 2012 κατείχε τη θέση του Head of Distribution Channels στη Societe Generale-Geniki Bank, ενώ έχει διατελέσει και Διευθυντής Πωλήσεων για το δίκτυο Financial Advisors και το δίκτυο καταστημάτων «Open24» της Eurobank έως το 2007.

Από το 1995 έως το 2004 εργάστηκε σε ομίλους, όπως οι Grand Metropolitan – IDV – Metaxa, Bacardi – Martini και Boutari Group. Ο κ. Χριστοδούλου διαθέτει εκτεταμένη γνώση στην αναδιοργάνωση και ανάπτυξη επιχειρήσεων και σημαντική εμπειρία στην επιχειρηματική τραπεζική. Είναι διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Master in Business Administration από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις