Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα από έξι έως εννέα θέσεων ορίζει απόφαση που υπεγράφη σήμερα από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Uber: Αυξημένες οι κρατήσεις των τουριστών στην Ελλάδα

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αφορά σε Ε.Δ.Χ. Ταξί με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Ιονίων Νήσων, Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τι προβλέπει η απόφαση

Ειδικότερα, στην απόφαση προβλέπονται τα εξής:

  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Αττικής καθορίζεται στο 30%.
  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθορίζεται στο 30%.
  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης καθορίζεται στο 30%.
  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθορίζεται ως εξής:
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Όρμπαν: Καλεί την ΕΕ να ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με την Ρωσία – Απειλεί να μπλοκάρει τη Σύνοδο Κορυφής
Επικαιρότητα |

Κάλεσμα Όρμπαν στην ΕΕ να ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με την Ρωσία – Απειλεί για «μπλόκο» στη Σύνοδο Κορυφής

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ΕΕ, όπως και οι ΗΠΑ, πρέπει να ξεκινήσουν απευθείας συνομιλίες με την Ρωσία για μια κατάπαυση του πυρός και μια διαρκή ειρήνη στην Ουκρανία», λέει ο Βίκτορ Όρμπαν

Ζελένσκι: Είναι κρίσιμης σημασίας για εμάς να έχουμε την στήριξη του προέδρου Τραμπ
Επικαιρότητα |

Ζελένσκι: Είναι κρίσιμης σημασίας για εμάς να έχουμε την στήριξη του προέδρου Τραμπ

«Η στήριξη της Αμερικής ήταν ζωτικής σημασίας για να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε», είπε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος δέχεται πιέσεις να μιλήσει ξανά με τον Τραμπ

Aφρικανική Ένωση: Το Μαρόκο στην προεδρία του Συμβουλίου Ειρήνης & Ασφάλειας της ΑΕ τον Μάρτιο
Επικαιρότητα |

Aφρικανική Ένωση: Το Μαρόκο στην προεδρία του Συμβουλίου Ειρήνης & Ασφάλειας της ΑΕ τον Μάρτιο

Το Μαρόκο αναλαμβάνει την προεδρία του Συμβουλίου Ειρήνης & Ασφάλειας της ΑΕ, δεσμευόμενο να εργαστεί για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία στην Αφρική.