Την περίοδο των Χριστουγέννων γιορτάζει η Google με το νέο Doodle της, σήμερα 1η Δεκεμβρίου.

Υποδέχεται… στολισμένο με λαμπιόνια την αγαπημένη περίοδο των παιδιών, την πιο λαμπερή του χρόνου περιμένοντας τα Χριστούγεννα και όλες τις μεγάλες γιορτές των ημερών αυτών.

Η εορταστική περίοδος έχει ξεκινήσει και θα κορυφωθεί το προσεχές διάστημα μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, την Πρωτοχρονιά, τα Θεοφάνια, και αρκετές σημαντικές ονομαστικές εορτές.

Η εορταστική περίοδος συνδέεται επίσης με περίοδο εκπτώσεων, αγορών και δώρων. Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες, στολισμοί χριστουγεννιάτικων δέντρων και φωταγωγήσεις πόλεων συνθέτουν αυτό το εορταστικό σκηνικό.

Το Δεκέμβριο σημαντικές γιορτές είναι της Αγίας Άννας, του Αγίου Σάββα, της Αγίας Βαρβάρας, του Αγίου Νικολάου, του Αγίου Σπυρίδωνος κ.ά.

Στις ΗΠΑ πάντως το πρωτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου είναι αυτό που όλοι στολίζουν το εσωτερικό και το εξωτερικό των σπιτιών τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα