Σε αλλαγές προχωρά το WhatsApp, η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που μετρά περισσότερους από 2,5 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες προκειμένου να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Σύντομα θα δίνει μια νέα δυνατότητα που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις κατάστασης και στις δύο πλατφόρμες.

ΗΠΑ: WhatsApp και άλλες εφαρμογές στο στόχαστρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Το WhatsApp θα επιτρέπει σύντομα απευθείας ενημερώσεις στα Stories και στο Instagram.

Το WABetaInfo ανακάλυψε την επερχόμενη λειτουργία που έχει ως βάση την προηγούμενη ενσωμάτωση με το Facebook και τώρα επεκτείνεται και στο Instagram αναπτύσσοντας μια προαιρετική λειτουργία κοινής χρήσης περιεχομένου.

Η επερχόμενη λειτουργία, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη, θα επιτρέψει στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις από το WhatsApp απευθείας στα Stories τους στο Instagram. Θα βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο αλλά και θα ενισχύσει την αξιοπιστία και τη συνέπεια της κοινής χρήσης περιεχομένου.

Πρακτικά οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να δημιουργούν ξεχωριστές δημοσιεύσεις για την κάθε πλατφόρμα και θα μπορούν να ασχοληθούν με το κοινό τους και στις δύο πλατφόρμες πιο εύκολα.

Η δυνατότητα κοινής χρήσης ενημερώσεων κατάστασης στο Instagram βρίσκεται στην τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για Android 2.23.25.20, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Apple: Πλησιάζει η ώρα της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Καμία βιασύνη για την Apple - Πλησιάζει η ώρα της ΑΙ

H εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στο ετήσιο συνέδριο λογισμικού της τον επόμενο μήνα, όπως και να αναθεωρήσει τις σειρές προϊόντων της με τσιπ έτοιμα για AI

Γερμανίδα ΥΠΕΞ: Η Ρωσία θα υποστεί συνέπειες για την κυβερνοεπίθεση του 2023
Τεχνολογία |

Γερμανίδα ΥΠΕΞ: Η Ρωσία θα υποστεί συνέπειες για την κυβερνοεπίθεση του 2023

Τον Ιανουάριο του 2023, το Βερολίνο δήλωσε ότι Ρώσοι ακτιβιστές χάκερ έθεσαν εκτός δικτύου αρκετούς γερμανικούς ιστότοπους σε αντίποινα για την απόφασή του να στείλει άρματα μάχης στην Ουκρανία.