Το SHOPFLIX, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ελληνικό marketplace, κατέκτησε δύο πολύ σημαντικά βραβεία στο 12ο συνέδριο Business World & Digital Marketing 2023, μίας κορυφαίας διοργάνωσης στο εγχώριο e-επιχειρείν και ενός σημείου συνάντησης όλης της digital αγοράς.

ΒΡΑΒΕΙΟ ETAILER OF THE YEAR

Το SHOPFLIX κατέκτησε το βραβείο “Etailer of the Year” μετά από ψηφοφορία από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης των “e-BIZZ AWARDS 2023”.

SHOPFLIX PAY 4 για άνετες αγορές που… κερδίζουν

Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσήλωσης της ομάδας του SHOPFLIX στην καινοτομία, την εμπειρία και την ικανοποίηση του πελάτη από την πρώτη κιόλας ημέρα της λειτουργίας του. Αντανακλά δε, την εξέχουσα θέση του στον τομέα του e-commerce, η οποία αναγνωρίζεται και έμπρακτα από την αγορά.

Με αυτό το βραβείο, το SHOPFLIX αποδεικνύει τη δυναμική και ταχύτατη ανάπτυξή του. Σε 20 μόλις μήνες λειτουργίας το SHOPFLIX:

– απαρτίζεται ήδη από 131 εργαζομένους
– συνεργάζεται με 1.500 καταστήματα από όλη την Ελλάδα,
– παρουσιάζει πάνω από 5,5 εκατομμύρια προϊόντα στους πελάτες του,
– διατηρεί πολύ υψηλά τον δείκτη NPS: 78 και το 84% των πελατών δηλώνουν ικανοποιημένοι
– πέτυχε ανάπτυξη 100% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά

ΒΡΑΒΕΙΟ CTO OF THE YEAR – ΑΚΗΣ ΧΑΜΑΜΤΖΟΓΛΟΥ, CTO SHOPFLIX

Τα καλά νέα για το SHOPFLIX δεν σταματούν εκεί, αφού ο Άκης Χαμαμτζόγλου, CTO του SHOPFLIX.gr, αναγνωρίστηκε ως “CTO of the Year”. Εκτός, από την αδιαμφισβήτητα μεγάλη προσωπική του επιτυχία, η διάκρισή του αυτή τιμά όλη την εταιρεία και αποδεικνύει την εξ’ορισμού καθοριστική συνεισφορά της ηγεσίας του τεχνικού τμήματος σε έναν οργανισμό που το βασικό του προϊόν είναι η πλατφόρμα και οι νέες τεχνολογίες.

Τα βραβεία αυτά, μόνο κίνητρo και έμπνευση μπορούν να αποτελέσουν για κάθε επιχείρηση που αντιμετωπίζει την πρόκληση της γρήγορης ανάπτυξης και την εδραίωσή της στην ελληνική αγορά!

Το SHOPFLIX ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη, δεσμεύεται να συνεχίσει να ξεπερνά τα όρια και να εκπλήσσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις