Η ΣΟΛ Crowe, ηγέτιδα ελληνική εταιρεία παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας στην Ελλάδα, τριάντα χρόνια που χαρακτηρίστηκαν από πρωτοπορία, επιτυχία και προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν.

Η ΣΟΛ Crowe επενδύει στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της, προσαρμόζοντάς τις στις ανάγκες των πελατών της και προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους. Η προσήλωση στην ανάπτυξη των υπηρεσιών της αλλά και στη δημιουργία νέων, καινοτόμων λύσεων έχει δημιουργήσει αποδοτικές σχέσεις αξιοπιστίας, ώστε να διατηρεί αλλά και να ενδυναμώνει τον ηγετικό της ρόλο.

Οι υπηρεσίες της ΣΟΛ Crowe

Η ΣΟΛ Crowe προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ελεγκτικής, συμβουλευτικής και φορολογικής υποστήριξης, σε ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής οικονομίας, δημιουργώντας αξία για το μέλλον του ελληνικού επιχειρείν και υποστηρίζοντας την ανάπτυξη των ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Μεταξύ των υπηρεσιών που προσφέρει η ΣΟΛ Crowe περιλαμβάνονται ελεγκτικές  και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε φορολογικά θέματα που βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαμορφώσουν έναν πλήρη σχεδιασμό φορολογικής υποστήριξης και θωράκισης στο σημερινό, απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επιπλέον, σε επίπεδο φορολογικών υπηρεσιών η ΣΟΛ Crowe επενδύει σε λύσεις τεχνολογίας και επεξεργασίας νέων δεδομένων, αξιοποιώντας την εμπειρία των συμβούλων και το διεθνές δίκτυο συνεργατών της, με στόχο το σχεδιασμό μιας αποδοτικότερης φορολογικής δομής, που επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών και ενθαρρύνει την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Σε επίπεδο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, η εταιρεία παρέχει τα απαιτούμενα για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης αξιοποιώντας την αθροιστική εμπειρία δεκαετιών σε έργα για εταιρείες όλων των μεγεθών και σχεδιάζει, αναλύει και υλοποιεί συνδυαστικές λύσεις, διαμορφώνοντας αξιόπιστες προτάσεις για την επίλυση των χρηματοοικονομικών αναγκών των πελατών.

Στις υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνων, η ΣΟΛ Crowe βοηθά τους πελάτες της να επιτύχουν βιώσιμες αλλαγές στην διακυβέρνηση, διατηρώντας αποτελεσματική συμμόρφωση, ενώ για τις υπηρεσίες business monitoring παρέχει τα βασικά εργαλεία management παρέχοντας πληροφορίες μέσω οικονομικών αναφορών (reports), που βοηθούν στη λήψη διοικητικών αποφάσεων και τον έγκυρο σχεδιασμό στρατηγικής.

Όμως η ΣΟΛ Crowe δεν αρκείται σε αυτά. Με στόχο την υποστήριξη και βιώσιμη ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων της Ελλάδας παρέχει επίσης υπηρεσίες Hotel, Tourism & Leisure (HTL) μέσω της θυγατρικής της Horwath HTL, τον παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες HTL. Eπίσης, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες διοίκησης με στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται άμεσα στις νέες προκλήσεις που επηρεάζουν τόσο τις εσωτερικές τους λειτουργίες όσο και την αποτελεσματικότητά τους.

Από το portfolio των υπηρεσιών δε λείπουν οι υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού μέσω των οποίων πολλαπλασιάζεται η αξία του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης, ενώ, με τις  υπηρεσίες τεχνολογίας η ΣΟΛ Crowe υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στο να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής και του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Τέλος, με τις υπηρεσίες εταιρικής διακυβέρνησης, η ΣΟΛ Crowe στηρίζει τις επιχειρήσεις ώστε να ενσωματώσουν τη βιωσιμότητα στη λειτουργία και τις προτεραιότητές τους, να επιτύχουν και να επιταχύνουν τον μετασχηματισμό τους προς την επίτευξη στόχων βιώσιμης ανάπτυξης  και τελικά να αποκομίσουν μακροπρόθεσμα και οικονομικά οφέλη.

Εταιρική διακυβέρνηση  και βιώσιμη ανάπτυξη

Από την εταιρική κουλτούρα της ΣΟΛ Crowe δεν απουσιάζει η υιοθέτηση κριτηρίων ESG, που έχει αναδειχθεί ως παράγοντας ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις.

Οι δείκτες ESG θεωρούνται σημαντικοί για τις επιχειρήσεις ώστε να αξιολογηθεί ο αντίκτυπός τους στο περιβάλλον και την κοινωνία, να εντοπιστούν τομείς βελτίωσης και να αναπτυχθούν στρατηγικές για τον μετριασμό των κινδύνων και την ενίσχυση της βιωσιμότητας.

Η καλή διαχείριση των κριτηρίων ESG μπορεί να οδηγήσει σε μείωση κινδύνων, καλύτερη διαχείριση πόρων και αύξηση της αποδοτικότητας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της μακροπρόθεσμης αξίας της επιχείρησης.

Η ΣΟΛ Crowe επικεντρώνεται στις υπηρεσίες ESG και εταιρικής διακυβέρνησης, αναπτύσσοντας λύσεις που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις ορθές επιχειρηματικές πρακτικές των πελατών της. Με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα, όπως το καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης διοικητικών συμβουλίων και χάρη στην τεχνογνωσία της, η  ΣΟΛ Crowe αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο συνεργάτη για θέματα εταιρικής διακυβέρνησης.

Επιπλέον, η ΣΟΛ Crowe με εσωτερικές πρωτοβουλίες που αφορούν στο περιβάλλον, την κοινωνία και την εταιρική υπευθυνότητα απαντά η ίδια στις προκλήσεις εφαρμογής των κριτηρίων ESG. Μέσω των δράσεών της στηρίζει την κοινωνία, προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλει στην ενίσχυση του αθλητισμού και στοχεύει στο να αποτελέσει πρωτοπόρο παράγοντα που διαμορφώνει ένα καλύτερο αύριο.

Στρατηγική Εξέλιξη

Η ΣΟΛ Crowe διαμορφώνει τις προτεραιότητές της και εξελίσσεται παράλληλα με τις τάσεις του κλάδου και την ανάπτυξη της αγοράς.  Η  στρατηγική της προσέγγιση βασίζεται στις αρχές της υπευθυνότητας και της βιωσιμότητας και εξασφαλίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη συμβάλλοντας  στην ευημερία της εταιρείας και την επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία επενδύει στην επέκταση των υπηρεσιών της ώστε να ανταποκριθεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Εστιάζει στην ενσωμάτωση καινοτόμων πρακτικών στις υπηρεσίες της και προτάσεων  βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, διατηρώντας τον ανταγωνιστικό της χαρακτήρα, ενώ προωθεί και την  ανάπτυξη νέων εργαλείων λογισμικού και τεχνολογικών λύσεων που θα στηρίζουν τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Παράλληλα, η ΣΟΛ Crowe επενδύει και στο ανθρώπινο δυναμικό της με προώθηση της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης ενώ αξιοποιεί τη διεθνή παρουσία και εμπειρία της. Επιδιώκει στρατηγικές εταιρικές συνεργασίες που ενισχύουν τη θέση της στην αγορά, επεκτείνοντας το δίκτυο πελατών της και βελτιώνοντας την εμπειρία τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις