Έννοιες όπως Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός, Χρηματοοικονομική Ευημερία, Ψηφιακός Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός, Χρηματοοικονομική Ενδυνάμωση των Γυναικών, Συνταξιοδοτικός Αλφαβητισμός, καθώς και άλλες πρωτότυπες έννοιες που θα συμβάλουν στην ολιστική χρηματοοικονομική γνώση των πολιτών περιλαμβάνονται και αναλύονται στο νέο βιβλίο του Καθηγητή Χρηματοοικονομικής και Προέδρου του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, Νικόλαου Δ. Φίλιππα, με τίτλο: «Χρηματοοικονομικός Αλφαβητισμός: Θεωρία και Πράξη».

Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο, παρουσιάστηκε πρόσφατα σε εκδήλωση από τους Καθηγητές κ.κ. Γκίκα Χαρδούβελη, Μάνθο Ντελή και Γεώργιο Πάνο, όπως επίσης και από τον Δρ. Χρήστο Νούνη,

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το βιβλίο γράφτηκε για τη νέα γενιά, η οποία αντιμετωπίζει έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις και είναι κατάλληλα γραμμένο ώστε να απευθύνεται και να είναι χρήσιμο σε όλους τους πολίτες, αφού ζούμε σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο χρηματοοικονομικό περιβάλλον γεμάτο κρίσεις και υπερχρέωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα