Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, οι οποίοι κατά τόπους σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν τα 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου, και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Ποια δρομολόγια εκτελούνται

Στη γραμμή Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία ανοιχτού τύπου.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Τι καιρό θα κάνει σήμερα

Από την Τετάρτη το απόγευμα αναμένεται να υποχωρήσουν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας Avgi. Bροχές προβλέπονται στην ανατολική Στερεά, στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά τις πρώτες πρωινές ώρες στις νότιες Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στην Κρήτη.

Σε ύφεση βρίσκονται ήδη οι χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της Αττικής και της βόρειας και ανατολικής Πελοποννήσου, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν. Στην Κρήτη θα συνεχιστούν κατά τόπους έντονες χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά μέχρι το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα