Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί:

Οι πληγές της τετραετίας – Ι. Κ. Πρετεντέρη

Η συγκυρία αλλά και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες επιφυλάσσουν στην κυβέρνηση τις πρώτες δύσκολες στιγμές της δεύτερης τετραετίας της.

Πανεπιστήμια και ομόφυλα ζευγάρια αποτελούσαν μία ήδη εκρηκτική ατζέντα, στην οποία ήλθαν να προστεθούν οι αγρότες -αν και στην περίπτωσή τους οι κινητοποιήσεις δεν αποτελούν τόσο αντίδραση σε κάποια κυβερνητική πρωτοβουλία όσο έκφραση δυσαρέσκειας.

Σε πορτοκαλί Συναγερμό το Μαξίμου – Κρας τεστ με την κοινωνία και ο σχεδιασμός για τις ευρωεκλογές

Με τα μέτωπα να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο και τις κοινωνικές αντιδράσεις να πολλαπλασιάζονται, το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται στην αναζήτηση ενός πειστικού εκλογικού διλήμματος εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Επί της ουσίας και από τα μη κρατικά ΑΕΙ με τη σκιά του franchise έως τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, κρίνεται η στρατηγική του «ανοίγματος της βεντάλιας» των μεταρρυθμίσεων, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση δοκιμάζεται από «απρόβλεπτα» γεγονότα, όπως η κινητοποίηση των αγροτών και το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με το οποίο εκφράζεται ανησυχία για την κατάσταση του κράτους δικαίου στη χώρα μας. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δημιουργείται ένα «εαρινό ναρκοπέδιο», το οποίο θα μπορούσε να πυροδοτήσει ακόμη πιο απρόβλεπτες εξελίξεις και ανατροπές στους σχεδιασμούς του κυβερνητικού στρατοπέδου.

Τι αλλάζει στα ΑΕΙ – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τρομοκρατία: Οι 45αρηδες απόγονοι του Κουφοντίνα στο μικροσκόπιο του Χρυσοχοΐδη

Ψάχνοντας σπίτι στην Αθήνα – Ιστορίες στεγαστικής τρέλας

Τα μυστήρια του Μπάκιγχαμ – Τα ερωτήματα για την ασθένεια του Καρόλου και τα σενάρια της επόμενης μέρας

Μαρία Καρυστιανού: «Ο θυμός μεγαλώνει όσο βλέπουμε την ατιμωρησία για τα Τέμπη» – Μιλάει στο Βήμα, που έχασε την κόρη της στο μοιραίο δυστύχημα

Οι αθέατες όψεις της Θεσσαλονίκης

Ακόμη μαζί με το ΒΗΜΑ, «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» και ΒΗΜΑgazino.

Καρναβάλια από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο που θα μας ξετρελάνουν, για να απολαύσουμε ήθη και έθιμα από διάφορες περιοχές. Ακόμα, εστιατόρια και ρομαντικά μέρη, για να γιορτάσουμε την Ημέρα των ερωτευμένων, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μας περιμένουν μεταξύ άλλων στο νέο τεύχος του περιοδικού «Διακοπές» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, μαζί με «Το Βήμα». Μαζί του και ένα συναρπαστικό νέο τεύχος του «ΒΗΜΑgazino» που φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Λιούις Χάμιλτον.

Μηνιαίο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» με θέμα «Καρναβάλια σε Ελλάδα & εξωτερικό»

Πότε ακριβώς αρχίζει η καρναβαλική περίοδος; Ακριβώς την ημέρα που ολοκληρώνεται η προηγούμενη. Ένας διαχρονικός ύμνος στη χαρά και τη ζωή, που κάθε ταξιδιώτης αξίζει να βιώσει. Γιατί κάθε καρναβάλι, πέρα από ένα πάντρεμα χρωμάτων, φαντασίας, μουσικής και μεταμφιέσεων, αποτελεί επίσης σημαντικό έθιμο πολιτιστικής κληρονομιάς.

Αυτό είναι το σκεπτικό πίσω από το κεντρικό αφιέρωμα του νέου μηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικού «ΔΙΑΚΟΠΕΣ», που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», φιλοδοξώντας να σας ανοίξει την όρεξη για καρναβαλικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ανακαλύψτε αυτή την Κυριακή πώς γιορτάζεται ο θεσμός του καρναβαλιού από τις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο και τα κανάλια της Βενετίας (+12 ακόμη προορισμούς ανά τον κόσμο) μέχρι τους στολισμένους δρόμους της βασίλισσας Πάτρας, την υπέροχη Παλιά Πόλη της Ξάνθης, το ατμοσφαιρικό Ρέθυμνο και την -βενετσιάνικης αύρας- Κέρκυρα.

Ένα πληθωρικό 56σελιδο αφιέρωμα που όχι μόνο προσφέρει απλόχερα ταξιδιωτική έμπνευση, αλλά περιλαμβάνει και χρηστικά tips για το τι να δείτε, πού να μείνετε, πού να φάτε και πού να διασκεδάσετε στις ελληνικές καρναβαλικές πόλεις. Πάντα με την προϋπόθεση ότι κάνετε εγκαίρως κράτηση αφού φέτος αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ επισκεπτών.

Ο Φεβρουάριος, ωστόσο, είναι επίσης ο επίσημος μήνας (ένεκα Αγίου Βαλεντίνου) του έρωτα. Για αυτό και, για όσους επιμένουν ελληνικά, στο «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» θα βρείτε ένα αφιέρωμα στα πιο ρομαντικά εστιατόρια σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Αν, από την άλλη, προτιμάτε να γιορτάσετε τον έρωτά σας πιο ταξιδιωτικά, εδώ θα βρείτε τρία love city break 48ωρα αφιερώματά σε Παρίσι, Ρώμη και Εδιμβούργο.

Ένα πληθωρικό τεύχος που επίσης περιλαμβάνει αφιέρωμα στις νέες high tech υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού,  επιλογές διαμονής και εστιατορίων από όλο τον κόσμο και ένα συναρπαστικό οδοιπορικό στην αναγεννημένη Αλεξανδρούπολη.

Οι «ΔΙΑΚΟΠΕΣ» κυκλοφορούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου με το «Βήμα της Κυριακής».

«BHMAGAZINO»

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανικής καταγωγής super star είναι αυτό το διάστημα ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της διεθνούς επικαιρότητας. Ο Χάμιλτον μετά από πολλά χρόνια στην Mercedes πραγματοποίησε μία «ηχηρή» μεταγραφή στην Ferrari. Mία μεταγραφή η οποία σύμφωνα με τον ίδιο αποτελούσε την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου.

Ο Λιούις Χάμιλτον ντύνεται στα κόκκινα το 2025 και έπειτα η μεταγραφή όμως στοίχισε στην Ferrari ένα αστρονομικό ποσό.

Η «κίνηση» του Λιούις χαρακτηρίστηκε ως η μεταγραφή της χιλιετίας, και εμείς εδώ στο “BHMAGAZINO” δεν θα μπορούσαμε παρά να ασχοληθούμε με τον εμβληματικό οδηγό της Formula -1-.

Ο Χάμιλτον άλλωστε διαθέτει μία πολύ επιτυχημένη επαγγελματική καρριέρα αλλά και μία «επεισοδιακή» προσωπική ζωή. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Το “BHMAGAZINO” είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα εντυπωσιακά θέματα. Αποκλειστικές συνεντεύξεις προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θέματα για τις τέχνες, τις επιστήμες, το περιβάλλον, την τεχνολογία, την υψηλή γαστρονομία κ.α.

Και όπως πάντα, μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής», πλούσιο οικονομικό ρεπορτάζ από τον ΟΤ και όλα όσα αξίζει να διαβάσετε για τον πολιτισμό, τις επιστήμες και τις νέες ιδέες στο ένθετο Β2.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα