Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απευθύνουν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους, ύστερα από την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα τη Δευτέρα.

Στη δήλωση τα δύο αδέλφια της εφοπλιστικής οικογένειας αφού εκφράζουν το ευχαριστώ σε όσους τους συμπαραστέκονται, στη συνέχεια ζητούν «σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε».

Αυτός είναι ο Άρης με κοστούμι και γραβάτα που σκόρπισε τον θάνατο στη ναυτιλιακή εταιρεία

Παράλληλα ανακοινώνουν ότι «η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας».

«Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους ο Σπύρος Καρνέσης και η αδερφή του, Δέσποινα.

Η κοινή δήλωση Καπτα-Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης

Δέσποινα Καρνέση».

Το χρονικό

Η εφοπλιστική Οικογένεια Καρνέση, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα με τον πλέον τραγικό τρόπο.

Η εισβολή του οπλισμένου Αιγύπτιου Αριστείδη Ελ Μπουράι, γνωστού ως «Άρη», υπαλλήλου εδώ και 35 χρόνια υπαλλήλου στα γραφεία της εταιρείας, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αδελφή του Σπύρου, Μαρία Καρνέση, τον γαμπρό του Αντώνη Βλασσάκη (άνδρα της άλλης αδελφής του, Δέσποινας) και του ανώτερου υπαλλήλου καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη και στη συνέχεια αυτοκτόνησε και ο ίδιος, συγκλόνισε όχι μόνο την εφοπλιστική κοινότητα αλλά το πανελλήνιο.

Όλα δείχνουν ότι ο «Άρης» μετά από 36χρόνια έμπιστος της εφοπλιστικής οικογένειας βρέθηκε στη μέση της διαμάχης των αδερφών για τον διαμοιρασμό της περιουσίας.

Η απομάκρυνσή του από τη μία δουλειά και η απαίτηση των δύο αδερφών να φύγει από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια να διαμένει στη Γλυφάδα φαίνεται να ήταν αυτά που τον οδήγησαν στο άγριο έγκλημα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει τι ήταν αυτό που ώθησε τον 76χρονο στο αιματοκύλισμα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ουκρανία: Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου
Επικαιρότητα |

Πώς εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου

Ιδιαίτερα κομβικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες του 2024 σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τις δυνάμεις του Κιέβου να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ρωσική επίθεση