Να αποφευχθεί η οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πλήξει περαιτέρω την αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητούν τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω του ψηφίσματος-συλλογής υπογραφών για την καταψήφιση διαδικασίας εκλογής προέδρου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ψήφισμα, «θεωρούμε ότι ο πρόεδρος και τα όργανα κάθε βαθμού έχουν την απόλυτη υποχρέωση να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και αποφασιστικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πλήξει περαιτέρω την αξιοπιστία μας».

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογους προβληματισμούς εξέφρασε νωρίτερα ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ψήφισμα:

Ως ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ γνωρίζοντας

– Την ταλαιπωρία και την κούραση που έχουν υποστεί τα μέλη μας από τις αλλεπάλληλες διαδικασίες και τις αποχωρήσεις μελών μας και

– Τη σημαντική εργασία που έχει γίνει για την ανασυγκρότηση των Οργανώσεών, η οποία εξελίσσεται με στόχο να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Αλλά, πάνω από όλα, γνωρίζοντας τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες μας μπροστά στη μάχη, πραγματική μάχη, των ευρωεκλογών που θα καθορίσει εν πολλοίς το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Θεωρούμε ότι ο πρόεδρος και τα όργανα κάθε βαθμού έχουν την απόλυτη υποχρέωση να οδηγήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και αποφασιστικά, αποφεύγοντας οποιαδήποτε εσωστρεφή διαδικασία που θα πλήξει περαιτέρω την αξιοπιστία μας, και, στη συνέχεια, με άνεση χρόνου, να προχωρήσουμε στην αναγκαία οργανωτική και καταστατική αναδιοργάνωση του κόμματος που θα του επιτρέψει να παίξει τον ρόλο που όλες και όλοι θέλουμε για το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας.

Ως εκ τούτου

Ζητάμε από το σώμα του συνεδρίου να καταψηφίσει οποιαδήποτε διαδικασία για εκλογή προέδρου.

Δείτε φωτογραφίες από το ψήφισμα:

Το ψήφισμα

Το ψήφισμα

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα