Την PVMAINT Energy Services, η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια στην ελληνική αγορά στον κλάδο της κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών συστημάτων άνω των 150 MW εξαγόρασε ο Όμιλος NextCom.

Η PVMAINT Energy Services, με περισσότερα από 400 εγκατεστημένα συστήματα, εντάσσεται πλέον στο τμήμα Next-Energy του Ομίλου ΝextCom.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η PVMAIΝΤ που στελεχώνεται από 25 έμπειρους μηχανικούς στην μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων ΑΠΕ, μέσω της ένταξης της στον Όμιλο NextCom, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της, αλλά και στην επέκτασή της σε μεγάλης κλίμακας έργα αξιοποίησης της πράσινης ενέργειας.

Ο Φίλιππος Λαζαράκος, μέλος της Διοικητικής Ομάδας της PVMAINT, δήλωσε: «έχοντας πλέον ένα ανθρώπινο δυναμικό με σημαντική κατασκευαστική εμπειρία και καθώς στοχεύουμε στην ανάπτυξη της εταιρίας μας σε συνθήκες ωριμότητας και ασφάλειας, μπορούμε πλέον να είμαστε σίγουροι για τη βιωσιμότητα και την μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα της PVMAINT κάτω από την «”μπρέλα” ενός δυναμικά αναπτυσσόμενου Ομίλου».

Ο Ιδρυτής, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του NextCom Group, Αναστάσιος Μάριος Κιτσαράς, αναφέρει: «παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή και κατανοώντας τις εξελίξεις στον κλάδο της πράσινης ανάπτυξης, καλωσορίζουμε την PVMAINT στην μεγάλη οικογένεια του Ομίλου. Η ενσωμάτωση της PVMAINT στον Όμιλο NextCom, αποτελεί μέρος της εφαρμογής ενός στρατηγικού πλάνου επιχειρηματικής ανάπτυξης που περιλαμβάνει πολύ καλά σχεδιασμένες επενδύσεις στους τομείς διαχείρισης ενεργειακών φυσικών πόρων, ενώ είμαστε σίγουροι ότι η νέα ομάδα θα διαπρέψει και θα εκπληρώσει το όραμα της μέσα στο οικοσύστημα μας».

Η Νext-Εnergy ως τμήμα του ενεργειακού κλάδου του Ομίλου NextCom, με δραστηριότητες την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και αιολικών πάρκων, την ανάπτυξη τεχνολογιών παραγωγής, αποθήκευσης και χρήσης πράσινου υδρογόνου, την εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και την ενεργειακή αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων υπηρετεί με τον πιο αποδοτικό τρόπο την ιδέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κλιματικής ουδετερότητας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις