Αποκλειστικό δικαιώμα δικαιοχρησίας (franchising) για τη λειτουργία διαμερισμάτων Blueground στην Ταϊλάνδη απέκτησε η Chic Republic Public Company Limited. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Blueground, που διαχειρίζεται επιπλωμένα διαμερίσματα για ευέλικτες ενοικιάσεις 30 και άνω ημερών επεκτείνεται στην Ταϊλάνδη. Η Blueground Thailand στοχεύει να διαχειρίζεται τουλάχιστον 3.000 υψηλής ποιότητας επιπλωμένα διαμερίσματα για ενοικιάσεις ευέλικτης χρονικής διάρκειας σε τέσσερις πόλεις της Ταϊλάνδης. Πρόκειται για τη δεύτερη συμφωνία franchising που ανακοινώνει η Blueground μετά τη συμφωνία με τη Mitsubishi Estate για τη δημιουργία της Blueground Japan, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες, σύμφωνα με την εταιρεία.

Με έδρα την Μπανγκόκ, η Chic Republic Public Company Limited, που εξειδικεύεται στην εμπορία και διανομή επίπλων και προϊόντων διακόσμησης, θα προσφέρει τα διαμερίσματα Blueground στις πόλεις Μπανγκόκ, Ραγιονγκ, Τσονμπούρι και Τσατσοενγκσάο κάτω από την επωνυμία Blueground Thailand. Τα πρώτα διαμερίσματα Blueground πρόκειται να γίνουν διαθέσιμα στους διεθνείς εταιρικούς ταξιδιώτες στην Μπανγκόκ ήδη από τα μέσα του 2024.

Blueground: Πού και πώς θα επεκταθεί – Σχέδια εισαγωγής στο Χρηματιστήριο

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία των δύο εταιρειών συνδυάζει την τεχνογνωσία της Blueground γύρω από την φιλοξενία εταιρικών πελατών με τη γνώση της τοπικής αγοράς της Chic Republic, εξασφαλίζοντας μια υψηλού επιπέδου εμπειρία διαμονής στους πελάτες της εταιρείας στην χώρα.

Η είσοδος της Blueground στην Ταϊλάνδη υπογραμμίζει την προσήλωση της εταιρείας στην παγκόσμια επέκτασή της.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκτασή μας στην Ταϊλάνδη, μία ιδιαίτερα δυναμική αγορά που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την αποστολή της Blueground να επαναπροσδιορίσει τον σύγχρονο τρόπο διαβίωσης σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Χρήστος Μισαηλίδης, Chief Sales  & Chief Strategic Partnerships Officer, Blueground. Η συνεργασία μας με την Chic Republic μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καταλύματα υψηλής ποιότητας για ευέλικτη διαμονή σε ταξιδιώτες και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός