❚❚
FTSE [Large Cap] 0 0 0 FTSEA [Δείκτης Αγοράς] 0 0 0 FTSEM [Mid Cap] 0 0 0 HELMSI [Mid & Small Cap] 0 0 0 ΔΤΡ [Τράπεζες] 0 0 0 ΦΙΕΡ [FIER.ATH] 0 0 0 ΜΠΡΙΚ [BRIQ.ATH] 0 0 0 ΛΕΒΚ [LEBEK.ATH] 0 0 0 CENER [CENER.ATH] 0 0 0 ΓΕΚΤΕΡΝΑ [GEKTERNA.ATH] 0 0 0 DIMAND [DIMAND.ATH] 0 0 0 ΙΝΤΚΑ [INTRK.ATH] 0 0 0 ΜΙΓ [MIG.ATH] 0 0 0 ΙΝΤΕΤ [INTET.ATH] 0 0 0 ΞΥΛΠΔ [XYLEPR.ATH] 0 0 0 ΔΕΗ [PPC.ATH] 0 0 0 ΕΝΤΕΡ [ENTER.ATH] 0 0 0 ΕΕΕ [EEE.ATH] 0 0 0 ΑΝΔΡΟ [ANDRO.ATH] 0 0 0 ΕΣΥΜΒ [EUROC.ATH] 0 0 0 ΔΑΙΟΣ [DAIOS.ATH] 0 0 0 ΜΕΝΤΙ [MEDIC.ATH] 0 0 0 ΑΡΑΙΓ [AEGN.ATH] 0 0 0 ΛΑΜΨΑ [LAMPS.ATH] 0 0 0 ΑΒΕ [AVE.ATH] 0 0 0 TITC [TITC.ATH] 0 0 0 ΕΚΤΕΡ [EKTER.ATH] 0 0 0 ΜΟΥΖΚ [MOYZK.ATH] 0 0 0 ΚΛΜ [KLM.ATH] 0 0 0 ΜΕΒΑ [MEVA.ATH] 0 0 0 ΦΡΛΚ [FOYRK.ATH] 0 0 0 ΕΒΡΟΦ [EVROF.ATH] 0 0 0 ΔΑΑ [AIA.ATH] 0 0 0 ΕΛΒΕ [ELBE.ATH] 0 0 0 ΚΑΡΕΛ [KARE.ATH] 0 0 0 ΜΠΕΛΑ [BELA.ATH] 0 0 0 ΑΤΡΑΣΤ [ATRUST.ATH] 0 0 0 ΚΕΠΕΝ [KEPEN.ATH] 0 0 0 ΦΡΙΓΟ [FRIGO.ATH] 0 0 0 ΞΥΛΠ [XYLEP.ATH] 0 0 0 ΣΙΔΜΑ [SIDMA.ATH] 0 0 0 ΑΣΚΟ [ASCO.ATH] 0 0 0 ΑΑΑΚ [AAAK.ATH] 0 0 0 ΒΙΟΤ [BIOT.ATH] 0 0 0 ΒΙΟ [VIO.ATH] 0 0 0 ΚΑΜΠ [KAMP.ATH] 0 0 0 ΞΥΛΚ [XYLEK.ATH] 0 0 0 ΡΕΒΟΙΛ [REVOIL.ATH] 0 0 0 ΟΛΠ [PPA.ATH] 0 0 0 ΓΕΒΚΑ [GEBKA.ATH] 0 0 0 ΟΛΥΜΠ [OLYMP.ATH] 0 0 0 ΙΑΤΡ [IATR.ATH] 0 0 0 ΑΔΜΗΕ [ADMIE.ATH] 0 0 0 ΙΝΛΟΤ [INLOT.ATH] 0 0 0 ΠΕΙΡ [TPEIR.ATH] 0 0 0 ΙΛΥΔΑ [ILYDA.ATH] 0 0 0 CNLCAP [CNLCAP.ATH] 0 0 0 ΧΑΙΔΕ [HAIDE.ATH] 0 0 0 ΤΡΕΣΤΑΤΕΣ [TRESTATES.ATH] 0 0 0 ΚΕΚΡ [KEKR.ATH] 0 0 0 ΥΑΛΚΟ [YALCO.ATH] 0 0 0 ΠΡΟΦ [PROF.ATH] 0 0 0 ΕΛΣΤΡ [ELSTR.ATH] 0 0 0 ΛΙΒΑΝ [LIVAN.ATH] 0 0 0 ΣΠΥΡ [SPIR.ATH] 0 0 0 ΒΑΡΝΗ [VARNH.ATH] 0 0 0 ΚΡΕΚΑ [KREKA.ATH] 0 0 0 ΑΛΜΥ [ALMY.ATH] 0 0 0 ΜΠΛΕΚΕΔΡΟΣ [BLEKEDROS.ATH] 0 0 0 ΛΑΝΑΚ [LANAC.ATH] 0 0 0 ΤΖΚΑ [PROFK.ATH] 0 0 0 ΑΚΡΙΤ [AKRIT.ATH] 0 0 0 ΦΛΕΞΟ [FLEXO.ATH] 0 0 0 ΠΡΔ [PRD.ATH] 0 0 0 ΟΠΑΠ [OPAP.ATH] 0 0 0
Επικαιρότητα

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Τα μυστικά της Μονής Πετράκη

Οι δύο τάσεις στην ιεραρχία, ο «Ιανός» και το ρήγμα με το Μαξίμου.

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Τα μυστικά της Μονής Πετράκη

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου:

Το ΒΗΜΑ: Κάνουν μούτρα – Γράφει ο Ι.Κ.Πρετεντέρης

Τα μυστικά της Μονής Πετράκη

Οι δύο τάσεις στην ιεραρχία, ο «Ιανός» και το ρήγμα με το Μαξίμου.

Ένα χάσμα γενών φαίνεται πως δοκιμάζει τη συνοχή της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, όπως προκύπτει από το παρασκήνιο της συνεδρίασης της Ιεράς Συνόδου με την οποία αποφασίστηκε να τελεστεί στη Μονή Πετράκη η δοξολογία για την Κυριακή της Ορθοδοξίας. «Το Βήμα» αποκαλύπτει ποιοι συγκροτούν την ομάδα των «διαφωνούντων» αλλά και γιατί χαρακτηρίζουν «Ιανό» τον Αρχιεπίσκοπό. Το ρήγμα με την κυβέρνηση που προκάλεσε η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων άγγιξε και την Προεδρία της Δημοκρατίας, κύκλοι της οποία υπογραμμίζουν τη σταθερή προσήλωση της Προέδρου στην «καθολική απόλαυση των δικαιωμάτων».

Τα καφενεία όλα κλειστά

«Όταν κλείνει ένα καφενείο είναι να σταματά να χτυπά η καρδιά του χωριού» δηλώνει στο «Βήμα» ο Γιάννης Χατζίνας από τον Λοφίσκο Θεσσαλίας, ένα μικρό χωριό 24 χιλιόμετρα από τη Λάρισα. Σταματούν και οι συζητήσεις στην «αγορά» που άλλοτε χτυπούσαν τα πούλια και τα ζάρια. Δηλωτική και αυτή η απουσία ήχων του μαρασμού της περιφέρειας.

ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΑΠΕ ΜΠΕ/ Δημήτρης Τοσίδης

ΑΕΙ: «Γκρίζες ζώνες» και sugar daddies

Ο νόμος, τα αναπάντητα ερωτήματα και τα πολιτικά αυτογκόλ

Στο μικροσκόπιο της Εφορίας μπαίνουν και τα κρυπτονομίσματα

Στη φορολόγηση της υπεραξίας που προκύπτει από την πώληση κρυπτονομισμάτων με συντελεστή 15% προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Φωτ.: REUTERS/Dado Ruvic

Ο μαθητευόμενος μηχανοδηγός και ο ταχογράφος που αγνοείται

Νέα στοιχεία για το σοβαρό περιστατικό της 23ης Δεκεμβρίου, όταν αποφεύχθηκε στο παρά πέντε μια ακόμη σιδηροδρομική τραγωδία.

Βιβλία των ΒΕΡΝ, Παπαδιαμάντη και Σολωμού στις σχολικές τσάντες

Ανάμεσα στα οφέλη από ένα μάθημα που αγαπούν οι μαθητές και δεν θα διδάσκεται πλέον αποσπασματικά είναι 26 βιβλία στο τέλος της σχολικής διαδρομής.

Σωτήρης Τσιόδρας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία»

Ο καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

(EUROKINISSI/POOL PHOTO /ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ντιάν Ρομάν – Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου στη Σορβόννη

Βιμ Μάις – Διευθύνων σύμβουλος Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ομοσπονδίας

Μυρσίνη Γκανά – Ποιήτρια

Μπερτράν Ματιθέ – Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Σορβόννη

«Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές και, όπως πάντα, «ΟΤ» και «Β2».

Την «τελευταία ελληνίδα θεά» Μελίνα Μερκούρη τιμά το δεύτερο συλλεκτικό τεύχος του Grace που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής», με πλούσιο υλικό γεμάτο συναίσθημα και, όπως πάντα, υπέροχες ιστορίες για υπέροχες γυναίκες. Ακόμη, το μηνιαίο «Διακοπές» μας ταξιδεύει σε 100 μνημεία σε όλο τον κόσμο που αξίζει να επισκεφθούμε μια φορά στη ζωή μας και το ΒΗΜΑgazino κυκλοφορεί με τον Λεμπρόν Τζέιμς στο εξώφυλλο και εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα και συνεντεύξεις.

GRACE

Το περιοδικό GRACE κυκλοφορεί σε μια συλλεκτική έκδοση με δύο εξώφυλλα, αφιερωμένη στη Μελίνα Μερκούρη, με αφορμή τα 30 χρόνια από το θάνατο της εμβληματικής Ελληνίδας. Η «γυναίκα-φλόγα», όπως εύλογα είχε χαρακτηριστεί, έζησε μια ζωή γεμάτη όνειρα, ελπίδες αλλά και αγώνες για την τέχνη, τον πολιτισμό και το κοινωνικό σύνολο.

Αυτήν τη φλόγα, τη γοητεία και το δυναμισμό αποτυπώνει στο φακό η εξαιρετική ηθοποιός Κάτια Γκουλιώνη, η οποία μεταμορφώνεται μοναδικά σε Στέλλα, έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της καριέρας της Μελίνας Μερκούρη.

Στην πολυτελή έκδοση ξεχωρίζει και το δεύτερο εξώφυλλο, με την παρουσιάστρια του Mega και δημοσιογράφο Ελεονώρα Μελέτη στο ρόλο της Φαίδρας. Μια παραγωγή που επίσης θα συζητηθεί καθώς μια γυναίκα που δεν σχετίζεται με το χώρο της υποκριτικής μεταμορφώνεται στο φωτογραφικό φακό σε Μελίνα Μερκούρη, αναβιώνει χαρακτηριστικές σκηνές της ταινίας «Φαίδρα» και μιμείται με περίσσιο πάθος και σεβασμό για χάρη του GRACE την «τελευταία Ελληνίδα θεά», όπως έχουν αποκαλέσει κάποιοι τη Μελίνα. Με απόλυτη έμπνευση την ίδια την ταινία του 1962, σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν, η Ελεονώρα Μελέτη γίνεται για λίγο Φαίδρα αναπαριστώντας το μύθο στη σύγχρονη εκδοχή του και μαζί με τον Νίκο Κοσώνα ως Άντονι Πέρκινς γυρίζουν το χρόνο πίσω, σε μια ταινία γεμάτη έρωτα, αγάπη, πάθος και δράμα, βασισμένη στην τραγωδία του Ευριπίδη «Ιππόλυτος».

Στην έκδοση πρωταγωνιστεί και ο αποκλειστικός διάλογός μας με τη Μανουέλλα Παυλίδου, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη μοναδική σχέση και φιλία της με τη Μελίνα Μερκούρη, σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα με σπάνιο φωτογραφικό υλικό από τα προσωπικά της άλμπουμ.

Διακοπές

Είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο και στα απώτερα όρια της ανθρώπινης δημιουργίας μέσα από 100 ταξίδια πολιτισμού που περιλαμβάνουν τα πιο εμβληματικά μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία του πλανήτη; Εκείνα που κάθε άνθρωπος αξίζει να βιώσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του;

Από τις πυραμίδες της Αιγύπτου, το Μάτσου Πίτσου και τον πήλινο στρατό της Κίνας μέχρι την αιώνια Ρώμη και τους παγκοσμίου φήμης αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, κάθε γωνιά του πλανήτη κρύβει έναν πολιτιστικό θησαυρό για τον οποίο αξίζει να ταξιδέψετε προκειμένου να τον εξερευνήσετε.

Ένα 100σελιδο αφιέρωμα που όχι μόνο προσφέρει απλόχερα ταξιδιωτική έμπνευση, αλλά περιλαμβάνει και χρηστικά tips για το τι να δείτε σε κάθε χώρο πολιτισμού και πως να φτάσετε έως εκεί.

Ανακαλύψτε επιπλέον τις εκπληκτικές συλλογές των καλύτερων μουσείων, που περιλαμβάνουν όχι μόνο αρχαίους θησαυρούς και αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και τα

καινοτόμα έργα κλασικών και σύγχρονων δημιουργών. Αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την ποικιλία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του κόσμου μας.

ΒΗΜΑgazino

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τον Λεμπρον Τζέιμς. Ο ζωντανός θρύλος του ΝΒΑ και του παγκόσμιου μπάσκετ, βρίσκεται για μια ακόμα φορά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Ο 39χρονος άσσος του ΝΒΑ ξεπέρασε το όριο των 40.000 πόντων, «τρελαίνοντας» κυριολεκτικά τα πλήθη σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ποιος όμως μπορεί να σταματήσει τον φοβερό και τρομερό Λεμπρον Τζέιμς, που έχει ήδη προσθέσει περισσότερους από 1.700 πόντους διαφοράς μεταξύ του δικού του ρεκόρ και εκείνων του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, το οποίο είχε σημειωθεί τον Απρίλιο του 1984, οκτώ δηλαδή μήνες πριν γεννηθεί ο ίδιος; Το ρεκόρ του Λεμπρον «ανήκει» σε μια λίστα που είναι μάλλον απίθανο να σπάσει.

Και όπως πάντα, μαζί με «Το Βήμα της Κυριακής», πλούσιο οικονομικό ρεπορτάζ από τον ΟΤ και όλα όσα αξίζει να διαβάσετε για τον πολιτισμό, τις επιστήμες και τις νέες ιδέες στο ένθετο Β2.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχα: «Φωτιά» στις τιμές του οβελία βάζει η «μουδιασμένη» κίνηση στην αγορά
Οικονομία

«Φωτιά» στις τιμές του οβελία βάζει η «μουδιασμένη» κίνηση στην αγορά

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές σε κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ, κεντρικές αγορές – Πλήθος καταγγελιών για παράνομες ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων

Το πωλητήριο στη Μινέρβα, τα σενάρια και οι 10 μνηστήρες
Επιχειρήσεις

Το πωλητήριο στη Μινέρβα, τα σενάρια και οι 10 μνηστήρες

«Κλείδωσε» η πώληση της υπεραιωνόβιας εταιρείας - Το χρονοδιάγραμμα

Ξανθή Γούναρη
ΔΥΠΑ: Εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας για τη γαλάζια οικονομία» στον Πειραιά
Εργασιακά – Ασφαλιστικά

Εκδήλωση της ΔΥΠΑ «Ημέρες Καριέρας για τη γαλάζια οικονομία»

Στη σημερινή εκδήλωση της ΔΥΠΑ «Ημέρες Καριέρας για τη γαλάζια οικονομία» συμμετείχαν περισσότερες από 70 επιχειρήσεις από τη ναυτιλία, την ακτοπλοΐα, τα ναυπηγεία, τον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting

AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Αγορές

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης

Αλεξάνδρα Τόμπρα
Airbnb: Η διδακτική ιστορία της Ντάνι Γουίντελ
Διεθνή

Η μετεωρική άνοδος και η εκκωφαντική πτώση της βασίλισσας του Airbnb

Πώς η βασίλισσα έπεσε από τον θρόνο της

«Ο Προδότης»: Ένα εκρηκτικό ντοκιμαντέρ της ομάδας Ναβάλνι
Κόσμος

«Ο Προδότης»: Ένα εκρηκτικό ντοκιμαντέρ της ομάδας Ναβάλνι

Δύο μήνες μετά τον θάνατο του σφοδρού πολέμιου του Κρεμλίνου, Αλεξέι Ναβάλνι, η ομάδα του δημιουργεί μια σειρά ντοκιμαντέρ και αναζητά τους ενόχους στο καθεστώς Πούτιν

Η ανάγκη εξισορρόπησης της Κίνας
Experts

Η ανάγκη εξισορρόπησης της Κίνας

Aντιμετωπίζει ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων

STEPHEN S. ROACH
Πετρέλαιο: Game changer για την αγορά ο σχιστόλιθος των ΗΠΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Game changer για την αγορά πετρελαίου ο σχιστόλιθος των ΗΠΑ

Η αναταραχή στη Μέση Ανατολή δεν αποτελεί πλέον τέτοια απειλή για τους καταναλωτές βενζίνης στον κόσμο

Xiaomi: «Κλείδωσε» 75.000 παραγγελίες για το ηλεκτρικό της όχημα SU7
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Έγραψε ρεκόρ η Xiaomi με την παράδοση του SU7 - Πόσες παραγγελίες έχει «κλειδώσει»

Η Xiaomi στοχεύει σε περισσότερες από 100.000 παραδόσεις για το SU7 της εντός του 2024

Χούθι: Νέο χτύπημα στην Ερυθρά Θάλασσα – Εκτόξευσαν 3 πυραύλους
Ναυτιλία

Νέο διπλό χτύπημα των Χούθι στην Ερυθρά- Εκτόξευσαν 3 πυραύλους

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή άλλες ζημιές από πλοία των ΗΠΑ, του συνασπισμού ή των εμπορικών πλοίων, σύμφωνα με την CENTCOM

Λάμπρος Καραγεώργος
Τεχνητή νοημοσύνη: Η ΑΙ θα μπορούσε να εξαφανίσει τα περισσότερα τηλεφωνικά κέντρα, λέει Ινδός CEO
Tεχνητή νοημοσύνη

Η ΑΙ θα εξαφανίσει τα τηλεφωνικά κέντρα της Ινδίας

Τα chatbots θα αναλάβουν σύντομα μεγάλο μέρος της anur;vpinhw εργασίας, προβλέπει ο επικεφαλής ινδικού ομίλου IT

Αυγενάκης: Θα μπει τάξη στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Στόχος η καταβολή ενισχύσεων 700 εκατ. ευρώ πριν από το Πάσχα
AGRO

Αυγενάκης: Θα μπει τάξη στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Στόχος η καταβολή ενισχύσεων 700 εκατ. ευρώ πριν από το Πάσχα

Ο νέος κανονισμός του ΕΛΓΑ θα καλύπτει τις ανησυχίες και την ανασφάλεια των αγροτών, είπε ο κ. Αυγενάκης

Σταϊκούρας: Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας
Κατασκευές

Σταϊκούρας: Η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου είναι σημείο αναφοράς της σύγχρονης Ελλάδας

Στα 20 χρόνια λειτουργίας της γέφυρας έχουν πραγματοποιηθεί 77 εκατ. διελεύσεις οχημάτων

Υπερτουρισμός: Τα μέτρα που λαμβάνουν οι μεγάλες πόλεις της Ευρώπης
Τουρισμός

Διόδια, ζώνες επισκεπτών και φόροι: Πώς «απαντά» η Ευρώπη στον υπερτουρισμό

Από τη Σεβίλλη και τη Βενετία μέχρι το Άμστερνταμ, η Ευρώπη μαθαίνει να βελτιώνει τη ζωή των ντόπιων περιορίζοντας τους τουρίστες

Ναταλία Δανδόλου
Τράπεζα Πειραιώς: Αίτημα για επιπλέον κεφάλαια ύψους 300 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης
Τράπεζες

Τράπεζα Πειραιώς: Αίτημα για επιπλέον κεφάλαια ύψους 300 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης

Η Τράπεζα Πειραιώς έχει αναλάβει τη διαχείριση πόρων Ταμείου Ανάκαμψης συνολικού ύψους 1,6 δισ. ευρώ

myAUEB: Η νέα εφαρμογή για το κινητό από το ΟΠΑ
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

myAUEB: Η νέα εφαρμογή για το κινητό από το ΟΠΑ

Η πρώτη ολοκληρωμένη εφαρμογή κινητού σε ελληνικό ΑΕΙ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232433