Μία νέα τακτική, μηνιαία, έκδοση στην αγγλική γλώσσα, με τίτλο «Inflation Monitor», εγκαινιάζει η Τράπεζα της Ελλάδος με σκοπό την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις εξελίξεις στις τιμές.

Το «Inflation Monitor» παρουσιάζει συνοπτικά τις εξελίξεις που αφορούν τον πληθωρισμό, σε επιλεγμένες ανεπτυγμένες οικονομίες, εστιάζοντας στην Ελλάδα και τη ζώνη του ευρώ. Ειδικότερα, περιγράφει τις συναφείς μακροοικονομικές εξελίξεις, παρουσιάζοντας πληροφορίες για δείκτες τιμών, το κόστος εργασίας και το κόστος των μεταφορών. Επιπλέον, περιλαμβάνει δείκτες προσδοκιών για τον πληθωρισμό και για τα επιτόκια πολιτικής, οι οποίοι βασίζονται σε αποτελέσματα ερευνών ή/και σε στοιχεία της αγοράς. Τέλος, παραθέτει σημαντικές δηλώσεις και ειδήσεις.

Το επόμενο «Inflation Monitor» θα δημοσιευθεί στις 15 Απριλίου 2024.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Cosmote Telekom: Αλλαγή εμπορικής ονομασίας μετά από 27 χρόνια
Επιχειρήσεις |

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια

«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ