Στην αγορά προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας μπαίνει η Revoil. Όπως τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, έλαβε -κατόπιν σχετικής αιτήσεως- από τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων (Ρ.Α.Α.Ε.Υ.) άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 100MW και διάρκειας 20 ετών.

Η Revoil υπογραμμίζει ότι με την απόκτηση της συγκεκριμένης άδειας διευρύνει τις δυνατότητές της στον στόχο της πράσινης μετάβασης μέσω της ενασχόλησής της με το χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Με την αξιοποίηση της άδειας η REVOIL πλαισιώνει το κομμάτι της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην εμπορία – προμήθεια στον τελικό καταναλωτή.

H παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία παρουσίασε το επενδυτικό της πλάνο στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για την επόμενη πενταετία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης που πραγματοποίησε στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024.

Η παρουσίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα “ΕΡΜΗΣ” του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κος Γεώργιος Ρούσσος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Α.Π.Ε. κος Ιωάννης Ρούσσος, ο Οικονομικός Διευθυντής κος Πέτρος Ρούμπης, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Α.Π.Ε. κος Ευάγγελος Κώστας και ο Υπεύθυνος Τμήματος Μετόχων, Εταιρικών Ανακοινώσεων και Επενδυτικών Σχέσεων της Εταιρίας κος Ιάκωβος Χαϊδεμένος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Η Εταιρία REVOIL Α.Ε.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων Ενέργειας και Υδάτων (Ρ.Α.Α.Ε.Υ.) με την Ε-58/2024 απόφασή της χορήγησε άδεια προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Εταιρία ισχύος 100MW και διάρκειας 20 ετών σε συνέχεια σχετικής αίτησής της.

Με την απόκτηση της συγκεκριμένης άδειας η REVOIL διευρύνει τις δυνατότητές της στο στόχο της πράσινης μετάβασης μέσω της ενασχόλησής της με το χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Με την αξιοποίηση της άδειας η REVOIL πλαισιώνει το κομμάτι της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην εμπορία – προμήθεια στον τελικό καταναλωτή

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ενέργεια