Μήνες πριν μια ημερομηνία, πολύ συγκεκριμένη ημερομηνία, αποτυπώθηκε στο μυαλό και την καρδιά των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων: 1η Ιουνίου 2024. Το Σάββατο που θα διεξαχθεί ο τελικός του UEFA Champions League στο εμβληματικό Στάδιο Γουέμπλεϊ της βρετανικής πρωτεύουσας.

Το τέλος μιας διαδρομής που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, με αλλεπάλληλες ποδοσφαιρικές μονομαχίες, με την «μάχη των ομίλων», με τα «νοκ άουτ» για να καταλήξει στην υπέρτατη σύγκρουση: στον τελικό που θα δώσει το δικαίωμα στον νικητή να σηκώσει το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σίγουρα στο Στάδιο Γουέμπλεϊ θα βρεθούν δύο από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης που θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Το μεγάλο ζητούμενο είναι αν ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που θα βρεθούν στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ θα… βρεθείς και εσύ.

Η Εθνική Τράπεζα σε αποκλειστικότητα με τη Mastercard σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσεις από κοντά τη μεγάλη στιγμή του ποδοσφαίρου.

Πώς; Ο τρόπος είναι απλός. Για την ακρίβεια, κάνοντας κάτι που πιθανότατα κάνεις ήδη κάθε μέρα. Κάνοντας χρήση των πιστωτικών καρτών Mastercard ή της κάρτας Dual (αφορά τις συναλλαγές που διενεργούνται με την πιστωτική λειτουργικότητα της κάρτας) της Εθνικής Τράπεζας στις καθημερινές σου συναλλαγές, από 19 Μαρτίου έως και τις 21 Απριλίου, μπαίνεις στην κλήρωση και μπορεί να κερδίσεις ένα διπλό εισιτήριο για να ζήσεις το πάθος, την αγωνία και τη μαγεία που μόνο ο τελικός του UEFA Champions League μπορεί να σου προσφέρει.

Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις τυχεροί. Και η μαγεία δεν σταματά εδώ. Στο εισιτήριο του αγώνα περιλαμβάνονται, τα αεροπορικά εισιτήρια, οι μετακινήσεις καθώς και δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Λονδίνου. Και στο τέλος του αγώνα, ένα δώρο έκπληξη σε περιμένει για να σου θυμίζει την ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία.

Πολύ απλά, αν θέλεις να εξασφαλίσεις τη συμμετοχή σου στην κλήρωση για το εισιτήριό σου στη μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές συναλλαγές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard ή την κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα. Όσες περισσότερες συναλλαγές κάνεις, τόσο περισσότερες και οι πιθανότητες να είσαι ένας από τους τυχερούς.
Ακόμη και στην περίπτωση που δεν έχεις πιστωτική κάρτα Mastercard ή κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα, υπάρχει λύση. Μπορείς να κάνεις την αίτησή σου για να την αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

Οι πιστωτικές κάρτες Mastercard Silver, Gold, Black και η κάρτα Dual από την Εθνική Τράπεζα προσφέρουν ευελιξία στις συναλλαγές σου, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι, on line διαχείριση και προσωπική εξυπηρέτηση.

Επίσης, σε κάθε σου αγορά κερδίζεις πόντους από το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More, που μπορείς να τους εξαργυρώσεις σε ευρώ, σε πάνω από 7.500 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας έτσι λιγότερο ή και καθόλου!

Άρα, σε κάθε περίπτωση, παραμένεις στη μεριά των… κερδισμένων. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Τα εισιτήρια αποτελούν προσφορά της Mastercard, επίσημου χορηγού του UEFA Champions League.

Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις