Σε διάψευση της είδησης περί εξαγοράς του ποσοστού συμμετοχής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την Intracom Properties προχώρησε και επίσημα η εταιρεία Κέκροψ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία με την επωνυμία “Ξενοδοχειακαί –Τουριστικαί – Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΟΨ Α.Ε.” κατόπιν επικοινωνίας – ενημέρωσης από τους βασικούς της μετόχους INTRADEVELOPMENT και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, διαψεύδει κατηγορηματικά το από 10.04.2024 ανυπόστατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας BANKS.COM.GR με τίτλο “ Σενάρια επί σεναρίων Κέκροψ και Intracom Properties» όπου γίνεται αναφορά σε εξαγορά του ποσοστού συμμετοχής της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την INTRACOM PROPERTIES.

Η Εταιρεία, τηρούσα τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις, διαβεβαιώνει ότι όταν συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Υπενθυμίζεται ότι οι οι πωλήσεις για το Α’ εξάμηνο του 2023 διαμορφώθηκαν σε € 6,76 χιλ. έναντι € 5,70 χιλ. στις 30/06/2022. Οι δαπάνες εκμετάλλευσης ανέρχονται για το Α’ εξάμηνο του 2023 σε € 80 χιλ. έναντι € 142 χιλ. της προηγούμενης περιόδου και εμφανίζονται μειωμένες κατά € 62 χιλ. Η μείωση οφείλεται κυρίως στις μειωμένες αμοιβές των συμβούλων.

Τα λειτουργικά έξοδα ανέρχονται για το Α’ εξάμηνο του 2023 σε € 115 χιλ. έναντι € 107 χιλ. της προηγούμενης περιόδου.

Τα χρηματοοικονομικά αποτελέσματα ανέρχονται για το Α’ εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου σε € 164 χιλ. έναντι € 159 χιλ. της προηγούμενης περιόδου και είναι αυξημένα κατά € 5 χιλ.

Τα κέρδη προ φόρων για το Α’ εξάμηνο του 2023 ανέρχονται σε € 173 χιλ. έναντι ζημιών € 435 χιλ. της προηγούμενης περιόδου. Η τρέχουσα περίοδος έχει επηρεαστεί από την αναγνώριση στο κόστος κτήσης των δυο ως άνω ακινήτων. Χωρίς την αναγνώριση των ακινήτων τα αποτελέσματα προ φόρων θα είχαν διαμορφωθεί σε ζημίες € 341.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις