❚❚
FTSE [Large Cap] 0 0 0 FTSEA [Δείκτης Αγοράς] 0 0 0 FTSEM [Mid Cap] 0 0 0 HELMSI [Mid & Small Cap] 0 0 0 ΔΤΡ [Τράπεζες] 0 0 0 ΒΟΣΥΣ [VOSYS.ATH] 0 0 0 ΜΙΝ [MIN.ATH] 0 0 0 CENER [CENER.ATH] 0 0 0 DIMAND [DIMAND.ATH] 0 0 0 ΕΥΔΑΠ [EYDAP.ATH] 0 0 0 ΥΑΛΚΟ [YALCO.ATH] 0 0 0 ΙΑΤΡ [IATR.ATH] 0 0 0 ΕΝΤΕΡ [ENTER.ATH] 0 0 0 ΒΙΟΚΑ [BIOKA.ATH] 0 0 0 ΙΝΤΕΤ [INTET.ATH] 0 0 0 ΠΡΔ [PRD.ATH] 0 0 0 ΚΛΜ [KLM.ATH] 0 0 0 ΠΕΤΡΟ [PETRO.ATH] 0 0 0 ΣΑΤΟΚ [SATOK.ATH] 0 0 0 ΜΥΤΙΛ [MYTIL.ATH] 0 0 0 ΣΑΡ [SAR.ATH] 0 0 0 ΚΥΡΙΟ [KYRI.ATH] 0 0 0 ΔΑΙΟΣ [DAIOS.ATH] 0 0 0 ΛΙΒΑΝ [LIVAN.ATH] 0 0 0 ΤΡΕΣΤΑΤΕΣ [TRESTATES.ATH] 0 0 0 ΧΑΙΔΕ [HAIDE.ATH] 0 0 0 ΚΕΠΕΝ [KEPEN.ATH] 0 0 0 ΛΕΒΠ [LEBEP.ATH] 0 0 0 ΓΕΚΤΕΡΝΑ [GEKTERNA.ATH] 0 0 0 ΔΕΗ [PPC.ATH] 0 0 0 ΑΣΚΟ [ASCO.ATH] 0 0 0 ΦΙΕΡ [FIER.ATH] 0 0 0 ΦΡΙΓΟ [FRIGO.ATH] 0 0 0 ΜΟΥΖΚ [MOYZK.ATH] 0 0 0 ΚΟΥΑΛ [QUAL.ATH] 0 0 0 ΛΟΓΟΣ [LOGISMOS.ATH] 0 0 0 ΜΟΗ [MOH.ATH] 0 0 0 ΟΛΥΜΠ [OLYMP.ATH] 0 0 0 ΚΟΡΔΕ [KORDE.ATH] 0 0 0 ΜΕΡΚΟ [MERKO.ATH] 0 0 0 ΠΡΟΦ [PROF.ATH] 0 0 0 ΕΧΑΕ [EXAE.ATH] 0 0 0 ΝΑΥΠ [NAYP.ATH] 0 0 0 ΙΚΤΙΝ [IKTIN.ATH] 0 0 0 ΕΛΙΝ [ELIN.ATH] 0 0 0 ΒΑΡΝΗ [VARNH.ATH] 0 0 0 ΕΛΤΟΝ [ELTON.ATH] 0 0 0 ΛΑΜΔΑ [LAMDA.ATH] 0 0 0 ΕΤΕ [ETE.ATH] 0 0 0 ΜΟΤΟ [MOTO.ATH] 0 0 0 ΚΑΜΠ [KAMP.ATH] 0 0 0 ΒΙΟΤ [BIOT.ATH] 0 0 0 ΜΛΣ [MLS.ATH] 0 0 0 ΙΛΥΔΑ [ILYDA.ATH] 0 0 0 ΛΕΒΚ [LEBEK.ATH] 0 0 0 ΑΤΕΚ [ATEK.ATH] 0 0 0 ΟΤΕ [HTO.ATH] 0 0 0 ΜΟΝΤΑ [MODA.ATH] 0 0 0 ΑΤΤΙΚΑ [ATTICA.ATH] 0 0 0 ΜΕΒΑ [MEVA.ATH] 0 0 0 ΟΡΙΛΙΝΑ [ORILINA.ATH] 0 0 0 ΣΠΕΙΣ [SPACE.ATH] 0 0 0 ΚΤΗΛΑ [KTILA.ATH] 0 0 0 ΠΡΕΜΙΑ [PREMIA.ATH] 0 0 0 ΑΛΦΑ [ALPHA.ATH] 0 0 0 ΕΛΧΑ [ELHA.ATH] 0 0 0 ΕΕΕ [EEE.ATH] 0 0 0 ΟΛΘ [OLTH.ATH] 0 0 0 ΑΤΤ [TATT.ATH] 0 0 0 ΙΝΤΕΡΚΟ [INTERCO.ATH] 0 0 0 ΕΛΛ [TELL.ATH] 0 0 0 ΒΙΟΣΚ [BIOSK.ATH] 0 0 0 ΔΡΟΜΕ [DROME.ATH] 0 0 0 ΠΕΙΡ [TPEIR.ATH] 0 0 0
Επικαιρότητα

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Ακρίβεια – Πώς τα 50 ευρώ έγιναν 37

Η σκληρή πραγματικότητα των νοικοκυριών – Τι τρόφιμα αγοράζαμε με ένα πενηντάρικο το 2022 και τι αγοράζουμε σήμερα

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Ακρίβεια – Πώς τα 50 ευρώ έγιναν 37

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής που κυκλοφορεί

ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετά τις κάλπες γράφει ο Ι. Κ. Πρετεντέρης

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Τι τρόφιμα αγοράζαμε με ένα πενηντάρικο το 2022 και τι σήμερα – Πώς τα 50 ευρώ έγιναν 37

Σκληρή εξακολουθεί να είναι η πραγματικότητα για τα οικονομικά των νοικοκυριών, παρά τα μέτρα και τις καμπάνιες, στόχος των οποίων είναι ο περιορισμός της ακρίβειας. Οπως προκύπτει από τη σύγκριση των τιμών, ένα καλάθι με 19 βασικά προϊόντα διατροφής το οποίο κόστιζε 50,11 ευρώ την 1η Μαρτίου του 2022, σήμερα κοστίζει 63,42 ευρώ, δηλαδή 26,5% ακριβότερα. Με άλλα λόγια, το 50ευρο που κάποτε πρόσφερε σιγουριά, κυμαίνεται σήμερα μεταξύ 37 και 39 ευρώ, αναλόγως του υπολογισμού, ως προς την αξία των προϊόντων που μπορεί κανείς να αγοράσει. Ποια είναι τα εγχώρια χαρακτηριστικά της ακρίβειας.

Το Μετσόβιο επιστρέφει στην εποχή του φωτός

Ο πρύτανης του ΕΜΠ Ιωάννης Χατζηγεωργίου μιλάει στο ΒΗΜΑgazino για την προσπάθεια να ξαναβρεί το ιστορικό κτίριο της Πατησίων τη χαμένη του λάμψη και μεγαλοπρέπεια. Οι νέοι φωτισμοί στις εγκαταστάσεις μαρτυρούν πως ο στόχος αυτός είναι απολύτως εφικτός. Οπως και η μετατροπή τους σε μουσειακό χώρο που θα μπορούν να επισκέπτονται οι πολίτες.

Τέμπη


Πέντε νέα καυτά κενά, ένα πρωτόκολλο-σοκ…και η παραδοχή του Πρωθυπουργού για τη μονταρισμένη συνομιλία που αποκάλυψε το «Β»

Νέα μελέτη

Οι περιβαλλοντικές απειλές από τη Μακεδονία έως την Κρήτη

Ομάδα του ΕΚΠΑ υπολόγισε πόσο αυξάνεται ο κίνδυνος για πυρκαγιές, καύσωνες και πλημμύρες για καθεμία από τις 13 Περιφέρειες.

Ευρωεκλογές

Εκλογικά κάστρα που κινδυνεύουν να πέσουν σαν χάρτινοι πύργοι
Σε άλλες εποχές φαίνεται πως ανήκουν τα κομματικά προπύργια. Τι δείχνει η ανάλυση των μετρήσεων για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠαΣοΚ.

Ενταση στο κόκκινο

Η Μέση Ανατολή φλέγεται, η Ρωσία απειλεί, η Δύση εξοπλίζεται

Το μπαρούτι στη Μέση Ανατολή και οι φόβοι της Ευρώπης, όπου πληθαίνουν οι φωνές υπέρ της «πολεμικής προετοιμασίας».

Εμυφυλη βία

«Πάλεψα μαζί του για να μην πάει το μαχαίρι στην καρδιά μου»
Ακόμα και σήμερα η Εύη, μια γυναίκα που κακοποιήθηκε από τον σύντροφό της, νιώθει στον ύπνο της να της «τελειώνει το οξυγόνο»

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Μαρία Δαμανάκη, Σύμβ. για το Περιβάλλον, πρ. επίτροπος

Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής Τράπεζας της Ελλάδος

Ντάλια Σάιντλιν, Αναλύτρια, The Century Foundation

Ναπολέων Κάτσος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ

Ακόμη, αυτήν την Κυριακή με το ΒΗΜΑ που κυκλοφορεί «Sixty», «Διακοπές» και «Ανακύκλωση: Ο απόλυτος οδηγός

Στις 14 Απριλίου «Το Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές και, όπως πάντα, ΒΗΜΑgazino, «ΟΤ», «Β2».

SIXTY

Το νέο περιοδικό SIXTY μας μυεί στο καταπληκτικό σύμπαν της ωρολογοποιίας με πλούσιο, ενημερωμένο, πρωτογενές περιεχόμενο.

Καινούρια μοντέλα, νέες τάσεις, συνεντεύξεις με πρόσωπα-κλειδιά, εμβληματικά ρολόγια, ανατρεπτικές τεχνολογίες, πρόσωπα, ρεκόρ, δημοπρασίες, βραβεία, εκθέσεις, προτάσεις αγοράς που αφορούν όλους άντρες και γυναίκες.

Το πρώτο τεύχος κυκλοφορεί με 4 διαφορετικά συλλεκτικά εξώφυλλα.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ

«100 Ιεροί Τόποι Ορθοδοξίας» της Ελλάδας

Αυτή την Κυριακή το μηνιαίο περιοδικό Διακοπές με θέμα «100 Ιεροί τόποι Ορθοδοξίας» της Ελλάδας που αξίζει να επισκεφθείτε μία φορά στη ζωή σας, επιχειρεί τη γνωριμία με μονές, εκκλησίες, ασκηταριά και τόπους όπου έζησαν και έδρασαν σημαντικές προσωπικότητες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Περιηγούμαστε σε σημαντικές προσκυνηματικές διαδρομές, οι οποίες διατρέχουν ολόκληρη τη χώρα, από τη Θράκη έως την Κρήτη και από το Ιόνιο έως τα Δωδεκάνησα. Ανακαλύπτουμε μέρη ανόθευτης ομορφιάς, πνευματικής ανάτασης και ψυχικής γαλήνης. Μαθαίνουμε συγκινητικές ιστορίες πίστης και ηρωισμού.

Από την Παναγία Σουμελά στην Ημαθία, τις Μονές του Νησιού των Ιωαννίνων, την Ιερά Μονή Γηρομερίου στην Ήπειρο και Μέγα Σπηλαίου στην Αχαΐα έως τον Όσιο Λουκά στη Βοιωτία και Δαυίδ στην Εύβοια, το Ναό της Ευαγγελίστριας στην Τήνο, το Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο, το Προσκύνημα του Άγιου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα αλλά και τα εντυπωσιακά φρουριακής μορφής μοναστικά συγκροτήματα της Κρήτης (π.χ. Μονή Αρκαδίου), τα Ορθόδοξα Προσκυνήματα του αφιερώματος επιλέχθηκαν τόσο για την ιστορική και τη θρησκευτική όσο και για την καλλιτεχνική σπουδαιότητά τους. Σημαντικοί τόποι της Ορθοδοξίας που διαμόρφωσαν την πολιτιστική κληρονομιά μας και, κάποια, αποτελούν πλέον Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO.

Στο ίδιο τεύχος, 15 Ιεροί Τόποι της Ορθοδοξίας σε Κωνσταντινούπολη (Φανάρι, Παναγιά των Βλαχερνών, Αγιά Σοφιά), Αίγυπτο (Ιερά Μονή Αγίας Αικατερίνης στο Σινά) και Ιερουσαλήμ (Πανάγιος Τάφος, Αποκαθήλωση, Γολγοθάς) κ.ά. ολοκληρώνουν την προσκυνηματική εμπειρία, με σημαντικούς σταθμούς της Ορθοδοξίας στη Μέση Ανατολή.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Ένα manual καθημερινής χρήσης με όλα όσα θέλουμε και πρέπει να ξέρουμε για να μην κάνουμε λάθη.

  • Πού, πώς και κυρίως τι ανακυκλώνουμε και τι όχι με αναλυτικούς πίνακες και tips.
  • Οι βασικές έννοιες, το οργανόγραμμα, η διαδικασία και οι διαδρομές αυτών που ανακυκλώνουμε για να κατανοήσουμε τι σημαίνει ανακύκλωση στην πράξη.
  • Τα SOS της οικολογικής σήμανσης και τα τρικ του Greenwashing για να μην χανόμαστε στη μετάφραση.
  • Ολα τα δίκτυα της ανακύκλωσης στην Ελλάδα με οδηγίες για τα σημεία συλλογής.
  • Κι ακόμα, η επόμενη μέρα και η αναγκαιότητα της ανακύκλωσης με στοιχεία και νούμερα που σοκάρουν.

«BHMAGAZINO» με την Όπρα Γουίνφρεϊ στο εξώφυλλο

Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την Οπρα Γουίνφρεϊ που η περιουσία της ξεπερνάει τα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Απριλίου όπως πάντα με το «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η διάσημη τηλεοπτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μία από τις πλουσιότερες και ισχυρότερες γυναίκες στον κόσμο δεν σταματάει να αιχμαλωτίζει μέσα από την δουλειά της αλλά και την προσωπική της ζωή το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Η Όπρα παραμένει στην κορυφή με μία εκπομπή με πολύ υψηλά νούμερα και αποδοχή από τον κόσμο, μία εκπομπή όπου δεν διστάζει να μιλήσει για προσωπικά της θέματα.

Αυτό το διάστημα η Γουίνφρεϊ δείχνει να απολαμβάνει την ζωή έχοντας μετά την απώλεια βάρους, αποκτήσει μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Διαβάστε το πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την γυναίκα που η περιουσία της ξεπερνάει τα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στο “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής μπορείτε να διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες, να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, του περιβάλλοντος, των εικαστικών, του βιβλίου και να ταξιδέψετε στο υπέροχο Μπέργκαμο που μετά την βαριά σκιά της πανδημίας ξαναβρήκε τους ρυθμούς του…

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,4% του τζίρου στο λιανεμπόριο το πρώτο τρίμηνο – Πτώση 2,9% τον Μάρτιο
Επιχειρήσεις

Σε κάμψη η κατανάλωση - Πτώση 2,9% στον τζίρο του λιανεμπορίου τον Μάρτιο [Γραφήματα]

Πώς κινήθηκαν οι επιμέρους κλάδοι - Η κατάσταση που επικρατεί στις Περιφέρειες

Βασίλης Φουρλής: Έρχεται νέο deal στα αθλητικά είδη – Τα σχέδια για ΙΚΕΑ και Intersport
Επιχειρήσεις

Φουρλής: «Ψήνεται» νέο deal στα αθλητικά – Σκέψεις για Holland & Barrett μέσα στα Intersport

Το πλάνο ανάπτυξης σε Ελλάδα και εξωτερικό ανέλυσε ο επικεφαλής του ομίλου – Τι είπε για το νέο λογότυπο

Γιώργος Μανέττας
Φορολογικές δηλώσεις: Έρχεται αυτόματη υποβολή και για επαγγελματίες – Τι πρέπει να γνωρίζετε
Φορολογία Eιδήσεις

Έρχεται αυτόματη υποβολή δήλωσης και για επαγγελματίες - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Με απόφαση Πιτσιλή ανοίγει ο δρόμος για τις αλλαγές στις φορολογικές δηλώσεις - Το μήνυμα της ΑΑΔΕ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Δοκιμάζουν τις 1.480 μονάδες οι τράπεζες
Xρηματιστήριο Αθηνών

Δοκιμάζουν τις 1.480 μονάδες οι τράπεζες

Το ελληνικό χρηματιστήριο παλεύει με τις πιέσεις κυρίως του τραπεζικού κλάδου αλλά και επιλεγμένων δεικτοβαρών τίτλων

Αλεξάνδρα Τόμπρα
Κομισιόν: Βαριά «καμπάνα» 335,7 εκατ. στη Mondelēz – Πώς ανέβαζε τις τιμές σε σοκολάτες και μπισκότα
Διεθνή

Βαριά «καμπάνα» 335,7 εκατ. στη Mondelēz από την Κομισιόν – Πώς ανέβαζε τις τιμές σε σοκολάτες και μπισκότα

Με 22 συμφωνίες η πολυεθνική έπληξε τον ανταγωνισμό

Ασιατικά χρηματιστήρια: Πιέσεις εξ… Αμερικής και μικτά πρόσημα
Ασία

Πιέσεις εξ… Αμερικής και μικτά πρόσημα στις αγορές της Ασίας

Ο Nikkei 225 της Ιαπωνίας σημείωσε άνοδο 0,6%, ενώ ο Topix κέρδισε 0,2%

Φορολογία: Τι ισχύει για τα εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα (Γ’ Μέρος)
Experts

Πώς φορολογούνται τα εισοδήματα από επιχειρηματική δραστηριότητα

Όσα πρέπει να ξέρετε για δαπάνες οι οποίες δεν εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα

Γιώργος Κορομηλάς
Mytilineos: Με νέα εταιρική εικόνα η Protergia
Ενέργεια

Σε νέα εποχή μπαίνει η Protergia

Ξεκινά ένα νέο ταξίδι στον κόσμο της ενέργειας, με στόχο την παροχή σύγχρονων και αποδοτικών ενεργειακών λύσεων

Κίνα-DHL: Οργάνωση ενός σύγχρονου κέντρου στην Σανγκάη
Διεθνή

DHL: Φτιάχνει κέντρο ηλεκτροκίνητων οχημάτων στη Σαγκάη

Για την υποστήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας οχημάτων, προϊόντων και εξοπλισμού τεχνολογίας

‘Ελληνες Εφοπλιστές: Πρωταθλητές σε ναυπηγήσεις και αγορές πλοίων
Ναυτιλία

Πρωταθλητές σε ναυπηγήσεις και αγορές πλοίων οι 'Ελληνες Εφοπλιστές

«Σε καλύτερη θέση από ποτέ» ο τίτλος της Lloyd’s List σε μεγάλο αφιέρωμα για την ελληνική ναυτιλία

Λάμπρος Καραγεώργος
Kaspersky: Ο χρόνος απόκρισης σε περιστατικά υψηλού κινδύνου μειώθηκε 17%
Τεχνολογία

Kaspersky: Πόσος είναι ο χρόνος απόκρισης σε περιστατικά υψηλού κινδύνου

Τι προβλέπει πρόσφατη έκθεση Kaspersky

Αυγενάκης: Αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία για τις προδιαγραφές των Σχεδίων Βόσκησης
AGRO

Επίσπευση των διαδικασιών για τα Σχέδια Βόσκησης - Τέσσερις Περιφέρειες δηλώνουν αδυναμία

Τη Δευτέρα συνάντηση με Επίτροπο για ΟΠΕΚΕΠΕ- «Θα διορθώσουμε βήμα προς βήμα τα σημεία που σωστά εντόπισαν τα στελέχη της ΕΕ», τόνισε ο κ. Αυγενάκης

Υπερταμείο: Ανοιξε ο δρόμος για την ανάπλαση της ΔΕΘ
Κατασκευές

Υπερταμείο: Ανοιξε ο δρόμος για την ανάπλαση της ΔΕΘ

Ξεκινάει η διαδικασία προκήρυξης διαγωνισμού για το εμβληματικό Έργο της Ανάπλασης της ΔΕΘ

Ισπανία: Διεκδικεί το στέμμα του παγκόσμιου τουρισμού από τη Γαλλία
Διεθνή

Η Ισπανία διεκδικεί το στέμμα του παγκόσμιου τουρισμού – Η μάχη με την Γαλλία

Σε περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα η εισροή επισκεπτών προκαλεί «τουριστοφοβία» στους κατοίκους

DBRS: Πώς θα κλείσει η Ελλάδα  το χάσμα επενδύσεων – Καταλύτης το Ταμείο Ανάκαμψης
Οικονομία

DBRS: Πώς θα κλείσει η Ελλάδα  το χάσμα επενδύσεων – Καταλύτης το Ταμείο Ανάκαμψης

Κατά την DBRS, οι επενδυτικές δαπάνες της Ελλάδας αναμένεται να συνεχίσουν να αυξάνονται τα επόμενα χρόνια

Αλεξάνδρα Τόμπρα
Οι διαφορετικές επιδόσεις σε Ευρωζώνη και G7 – Η Ερυθρά Θάλασσα και η ΕΚΤ
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Οι διαφορετικές επιδόσεις σε Ευρωζώνη και G7 – Η Ερυθρά Θάλασσα και η ΕΚΤ

Τι αναφέρει η Consensus Economics στη νέα της έκθεση για τις οικονομίες G7 και τη Δυτική Ευρώπη

Παναγιώτης Ε. Πετράκης

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232433