Αμέσως μετά την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν με πάνω από 300 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου απάντησε με ανάρτηση στο X, λέγοντας: «Αναχαιτίσαμε. Μπλοκάραμε. Μαζί θα νικήσουμε.»

Ακόμη, το μήνυμα που ανάρτησε ο Ιραηλινός πρωθυπουργός έρχεται μετά από μια δίωρη εκτίμηση της κατάστασης με τον υπουργό πολέμου Μπένι Γκαντζ και τον υπουργό Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ.

Δείτε την ανάρτηση

Γκάλαντ: «Η εκστρατεία δεν έχει ακόμη τελειώσει»

Μετά την αξιολόγηση της κατάστασης με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον υπουργό πολεμικού γραφείου Μπένι Γκαντζ, ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ δηλώνει ότι το Ισραήλ κατάφερε να ανακόψει την κύρια ιρανική επίθεση.

Παράλληλα, προειδοποιεί ότι «η εκστρατεία δεν έχει ακόμη τελειώσει. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να προσέχουμε τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου των IDF και να προετοιμαζόμαστε για κάθε σενάριο».

«Το Ισραήλ άντεξε απόψε μια επίθεση από εκατοντάδες πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη και οι IDF σταμάτησαν την επίθεση εντυπωσιακά», λέει, επαινώντας τη συνεργασία με τις ΗΠΑ και άλλους εταίρους.

Λέει ότι όλος ο κόσμος είδε το Ιράν ως αυτό που είναι, «ένα τρομοκρατικό κράτος που επιτίθεται στο Ισραήλ από απόσταση 1.500 χιλιομέτρων και προσπαθεί να ενεργοποιήσει όλους τους πληρεξουσίους του».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Από Μεγάλη Τετάρτη οι αιτήσεις για 70.000 voucher – Δικαιούχοι και διαδικασία
Επικαιρότητα |

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 70.000 voucher στις παιδικές κατασκηνώσεις - Δικαιούχοι και διαδικασία

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω