Σήμερα Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού, και η Motor Oil για τρίτη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Φροντίζω για τον Πολιτισμό», υποστηρίζει τις καλοκαιρινές Εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ειδικότερα, από τις 10 Ιουνίου έως και τις 10 Ιουλίου 2024, ο καταπράσινος κήπος του Μεγάρου Μουσικής θα φιλοξενήσει 19 Εκδηλώσεις που καλύπτουν ένα ευρύ καλλιτεχνικό φάσμα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Γιώργο Περρή έως προβολές Παραστάσεων Όπερας, αλλά και Καραγκιόζη για τα παιδιά.

Υδρογόνο: Δείχνει τον δρόμο για πιο πράσινες μεταφορές και «επιβιβάζεται» σε λεωφορείο

Ένας μήνας γεμάτος μελωδίες, εικόνες και χιλιάδες θεατές, οι οποίοι κάθε χρόνο επισκέπτονται τον κήπο του Μεγάρου για να απολαύσουν παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου, σε μια όαση δροσιάς, στο κέντρο της Αθήνας. Από την ίδρυσή του, έως και σήμερα, ο Όμιλος Motor Oil στέκεται υπεύθυνα και σταθερά δίπλα στην ελληνική κοινωνία και με ένα ευρύ πλέγμα οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών πρωτοβουλιών την ενισχύει, προσβλέποντας σε ένα βιώσιμο μέλλον για όλους. Ο Πολιτισμός εντάσσεται στους τέσσερις βασικούς πυλώνες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Motor Oil.

Δράσεις για τον Άνθρωπο και την Τοπική Κοινωνία, το Περιβάλλον, την Παιδεία και την Καινοτομία και τις Τέχνες και τον Πολιτισμό. Πρωτοβουλίες που υλοποιούνται υπό την «ομπρέλα» του προγράμματος «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» και στοχεύουν στην διασφάλιση και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και στην ανάδειξη του πολιτιστικού κεφαλαίου της χώρας μας. Με τη δύναμη της Ενέργειας, διαμορφώνουμε το κοινό μας Μέλλον. Και για τον Πολιτισμό. Για το Πρόγραμμα των φετινών Παραστάσεων, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις