Στις μέρες μας, η τεχνολογία προσφέρει ένα μεγάλο και διαρκώς διευρυνόμενο εύρος λύσεων και μπορεί να αποτελέσει ένα από τα κυρίαρχα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Με αυτό το δεδομένο και παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής πρωτοπορίας σε όλο το φάσμα των τραπεζικών υπηρεσιών, η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τον Όμιλο EPSILON NET και την NBG Pay, προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις στον τομέα του acquiring business, με έμφαση στις λύσεις All in One και e-commerce.

Η Εθνική Τράπεζα συνεχίζει να επενδύει σε στρατηγικές συνεργασίες που προσφέρουν καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις στις επιχειρήσεις.

Η τεχνογνωσία της Epsilon Νet στην παραγωγή εταιρικού λογισμικού και της Εθνικής Τράπεζας στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές συνδυάζονται, καθιστώντας την ολοκληρωμένη πλατφόρμα EPSILON ALL in ONE μια σημαντική ευκαιρία για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς παρέχεται η δυνατότητα τιμολόγησης και αποδοχής πληρωμών καρτών από μία μόνο συσκευή.

Οι λύσεις, που παρέχονται σε συνεργασία με την NBG Pay και προσφέρουν μοναδικές λειτουργικότητες για την ολοκληρωμένη διαχείριση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες είναι οι εξής:

EPSILON ALL in ONE

Epsilon Smart PAX edition

Η υπηρεσία EPSILON ALL in ONE συνδυάζει και διασυνδέει:

· την cloud εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης Epsilon Smart

· τις υπηρεσίες αδειοδοτημένου Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Epsilon Digital, για την αυτοματοποιημένη και ασφαλή αποστολή ηλεκτρονικών παραστατικών στην ΑΑΔΕ

· τη συσκευή POS με λειτουργικό Android Pax A920 Pro, για την αποδοχή πληρωμών μέσω χρεωστικών & πιστωτικών καρτών.

Το EPSILON ALL in ONE διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας και διαλειτουργικότητας, καθώς φιλοξενείται σε μία υψηλού επιπέδου συσκευή POS, εργονομικά σχεδιασμένη, με μεγάλη οθόνη 5,5’’ και προδιαγραφές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς και της φορολογικής νομοθεσίας.

Διασυνδέεται αυτόματα με το λογισμικό του εξωτερικού Λογιστικού Γραφείου ή το λογισμικό Λογιστικής Παρακολούθησης της επιχείρησης και παράλληλα προσφέρει τόσο στον επιχειρηματία όσο και στον λογιστή του απλή και εύχρηστη λειτουργία, ακόμα και off-line, με άρτια υποστήριξη.

Διασυνδέεται, επίσης, με όλα τα προγράμματα πιστότητας, όπως για παράδειγμα το Go for More της Εθνικής Τράπεζας.

Υπηρεσίες eCommerce

Παρέχεται η δυνατότητα online πρόσβασης και ελέγχου σε όλες τις συναλλαγές που διενεργούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, με χρήση καρτών διαφόρων σχημάτων (π.χ. Visa, Mastercard), σε πραγματικό χρόνο, από οπουδήποτε.

Συγκεκριμένα, με τις υπηρεσίες eCommerce ο επιχειρηματίας έχει στη διάθεσή του ειδικά διαμορφωμένη σελίδα πληρωμής (checkout), η οποία προσαρμόζεται σε διαφόρων τύπων ηλεκτρονικές συσκευές (π.χ. κινητό τηλέφωνο, tablet), με στόχο τη βέλτιστη δυνατή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες.

Παράλληλα, κατόπιν αίτησης, παρέχονται επιπλέον δυνατότητες όπως:

· αποδοχή πληρωμών με άτοκες δόσεις

· δυνατότητα προέγκρισης ή μερικής ολοκλήρωσης της πληρωμής.

Πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς τις παραπάνω λύσεις

Για να αποκτήσει κάποιος τo Epsilon Smart PAX edition ή και τις υπηρεσίες eCommerce, το μόνο που χρειάζεται είναι να τηρεί ή να ανοίξει επαγγελματικό καταθετικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, εύκολα, μέσω της διαδικασίας Digital Onboarding.

Στην περίπτωση ατομικής επιχείρησης ή ελεύθερου επαγγελματία, η διαδικασία πραγματοποιείται μέσω του Mobile Banking για Ιδιώτες και ολοκληρώνεται αυθημερόν. Για τις επιχειρήσεις Νομικά Πρόσωπα, η διαδικασία εκκινείται από το Internet Banking Ιδιωτών και ολοκληρώνεται σε δύο εργάσιμες ημέρες.

Μπορεί ο καθένας να εγγραφεί τώρα online, με χρήση της υπηρεσίας eGOV – KYC ΕΔΩ και να ανοίξει λογαριασμό ΕΔΩ.

Για την υποβολή αίτησης χορήγησης POS ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει ραντεβού σε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, πατώντας εδώ.

Σήμερα, το πιο σημαντικό νόμισμα είναι η εμπιστοσύνη. Και η Εθνική Τράπεζα προσφέρει τη σιγουριά και τις λύσεις που χρειάζεται ο επιχειρηματίας του σήμερα για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις