Πολύ κοντά στην εξαγορά μίας μεγάλης ολλανδικής εταιρείας με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα του εφοδιασμού και της τροφοδοσίας στα πλοία, βρίσκεται η Poseidon Marine Supplies, η ελληνική εταιρεία που από το 1976 υποστηρίζει την ασφάλεια των πληρωμάτων και την εύρυθμη λειτουργία των πλοίων, προσφέροντας υπηρεσίες επιθεώρησης σωστικών και πυροσβεστικών μέσων και εφοδιασμού πλοίων.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024 και μαζί με τον σταθμό επιθεώρησης, θα αποτελούν στο λιμάνι του Ρότερνταμ ένα σημείο εξυπηρέτησης ισάξιας δυναμικής με αυτό του Πειραιά, που θα εξυπηρετεί ετησίως περισσότερα απο 1.200 πλοία ελληνόκτητου και διεθνούς στόλου.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε η Poseidon Marine Supplies ενόψει της διεθνούς έκθεσης «Ποσειδώνια 2024» προχώρησε στο άνοιγμα του νέου σταθμού της εταιρείας στο λιμάνι της Βαρκελώνης, φέρνοντας τις υπηρεσίες επιθεώρησης εξοπλισμού κοντά στα πλοία που περνούν από όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ισπανίας αλλά και από λιμάνια γειτονικών χωρών, όπως της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Μάλτας. Οι υπηρεσίες του σταθμού της Βαρκελώνης καλύπτουν όλο το φάσμα της επιθεώρησης των σωστικών και πυροσβεστικών μέσων ενός πλοίου, όπως φορητά και σταθερά συστήματα πυρόσβεσης, αναπνευστικές συσκευές, στολές εμβάπτισης κ.ά., σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια ποιότητας της εταιρείας.

Πορεία ανάπτυξης

Με έδρα τον Πειραιά, η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Μιχάλη Παπαχαστά και γενικός διευθυντή τον Χριστόφορο Παπαχαστά, τα τελευταία 48 χρόνια, υποστηρίζει σταθερά και με συνέπεια την ελληνική και διεθνή ναυτιλία. ακολουθεί μία σταθερή πορεία ανάπτυξης που της έχει δώσει μία διεθνή διάσταση, με το άνοιγμα σταθμών επιθεώρησης και την παροχή εφοδίων σε μεγάλα λιμάνια ανά τον κόσμο, ώστε να βρίσκεται κοντά στο πλοίο και τις ανάγκες του, πάντα και παντού.

Το δίκτυο της εταιρείας, το Poseidon Service Network, πέρα από τον Πειραιά, περιλαμβάνει ακόμα σταθμούς επιθεώρησης και παροχής εφοδίων στη Λεμεσό, το Ρότερνταμ, το Χιούστον του Τέξας, το Ντουμπάι και το Σουέζ.

Η Poseidon Marine Supplies ιδρύθηκε το 1976 και αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές πλοίων και υπηρεσιών επιθεώρησης σωστικών και πυροσβεστικών μέσων (FRS). Διαθέτει σταθμούς επιθεώρησης & εφοδιασμού σε Πειραιά, Ρότερνταμ, Λεμεσό, Χιούστον, Ντουμπάι, Σουέζ και Βαρκελώνη, και απασχολεί περισσότερα από 160 άτομα. Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία παρέχει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες, που πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις και υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών. Ακολουθώντας μια πελατοκεντρική και βιώσιμη προσέγγιση, η Poseidon Marine Supplies διεξάγει τις δραστηριότητές της με τρόπο που προστατεύει την ανθρώπινη ασφάλεια και περιουσία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Ερυθρά Θάλασσα: Εγκαταλείφθηκε και πλέει ακυβέρνητο ελληνόκτητο πλοίο – Ένας αγνοούμενος ναυτικός
Ναυτιλία |

Εγκαταλείφθηκε και πλέει ακυβέρνητο ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα

Το ελληνόκτητο πλοίο που χτύπησαν οι Χούθι στις 12 Ιουνίου, εγκαταλείφθηκε από το πλήρωμά του με ασφάλεια, πλην ενός αγνοούμενου ναυτικού. Εντείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον πλοίων οι Χούθι.