Στρατηγική συμφωνία εξαγοράς της TZORTZIS S.A ανακοίνωσε η Μega Brokers, ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς πράκτορας στην Ελλάδα ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική του θέση στην αγορά.

Συγκεκριμένα η Mega Brokers απέκτησε το 100% των μετοχών της TZORTZIS S.A. με ιδία κεφάλαια και συνεχίζει τις δραστηριότητες της με μεγάλη ρευστότητα και με μηδενικό δανεισμό.

Εθνική Τράπεζα: Έξι στις 10 ΜμΕ περιμένουν αύξηση πωλήσεων – Μόλις το 8% στην «κόκκινη ζώνη» [γράφημα]

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, η Mega Brokers, «αυτή η κίνηση είναι ένα σημαντικό βήμα για τους συνεργάτες μας καθώς θα αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας αλλά και την ενδυνάμωση των σχέσεων των δύο οργανισμών με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη».

Με 330.000 ιδιώτες ασφαλισμένους η Mega Brokers

Ο ενοποιημένος οργανισμός θα έχει περισσότερα από 75 εκατ. καθαρά ασφάλιστρα, 330,000 ιδιώτες ασφαλισμένους, 4,000 επιχειρήσεις, 70 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και 1550 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα με διοικητικά γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα.

Οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους για το 2024 και ο Γιάννης Τζώρτζης θα παραμείνει Διευθύνων Σύμβουλος της TZORTZIS S.A. Ο Γιάννης Τζώρτζης θα αναλάβει επίσης ρόλο Αντιπροέδρου (non-executive) στην Mega Brokers με ευθύνη την ανάπτυξη των πωλήσεων στην Περιφέρεια.

Δηλώσεις

Ο Γιάννης Τζώρτζης, CEO TZORTSIS S.A. δήλωσε:

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς να εντασσόμαστε στην ηγέτιδα εταιρεία στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην Ελλάδα. Με τον Τάσο μοιραζόμαστε ίδιες αξίες, πάθος και στόχους και είμαι βέβαιος ότι ως ομάδα θα πετύχουμε ακόμα υψηλότερες κορυφές. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για τον νέο ρόλο που αναλαμβάνω στην Mega Brokers».

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO Mega Brokers δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω τον Γιάννη και την TZORTZIS S.A. στην οικογένεια της Mega Brokers. Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της ηγετικής μας θέσης στην ασφαλιστική αγορά. Ο Γιάννης Τζώρτζης είναι ένας αυτοδημιούργητος ασφαλιστής, μάνατζερ και επιχειρηματίας που έχει καταφέρει πολλά μέχρι σήμερα. Είναι για μένα τιμή που ξεκινάμε αυτή την κοινή πορεία και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα! »

Η εταιρεία Μασούρος και Συνεργάτες ενήργησε ως νομικός σύμβουλος για τη συναλλαγή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις