Στη σύναψη οριστικού συμβολαιογραφικού εγγράφου πώλησης και μεταβίβασης ακινήτου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 152, στη Γλυφάδα, συνολικής επιφάνειας 2.824 τ.μ., προχώρησε η Intercontenental International έναντι τιμήματος 4 εκατομμυρίων ευρώ προς την εταιρεία «BriQ Properties», σε εκτέλεση του από 31.01.2024 προσυμφώνου αγοραπωλησίας.

Με την πώληση αυτή ολοκληρώνεται και τυπικά το πρώτο στάδιο της συναλλαγής που έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία προς το επενδυτικό κοινό με την από 23 Φεβρουαρίου 2023 ανακοίνωσή της. Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη σχετικά με την συναλλαγή της συγχώνευσης δια της απορροφήσεως της από την εταιρεία με την επωνυμία «BriQ Properties».

H ανακοίνωση της εταιρείας

Η εταιρεία με την επωνυμία «INTERCONTINENTAL INTERNATIONAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε υλοποίηση της απόφασης που ελήφθη από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της κατά τη συνεδρίαση της 30ης Ιανουαρίου 2024, προχώρησε την 14η Ιουνίου 2024, ημέρα Παρασκευή, στην σύναψη οριστικού συμβολαιογραφικού εγγράφου πώλησης και μεταβίβασης ακινήτου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 152, στη Γλυφάδα, συνολικής επιφάνειας 2.824 τ.μ., έναντι τιμήματος 4 εκατομμυρίων ευρώ προς την εταιρεία «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία», σε εκτέλεση του από 31.01.2024 προσυμφώνου αγοραπωλησίας.

Με την πώληση αυτή ολοκληρώνεται και τυπικά το πρώτο στάδιο της συναλλαγής που έχει ανακοινωθεί από την Εταιρεία προς το επενδυτικό κοινό με την από 23 Φεβρουαρίου 2023 ανακοίνωσή της. Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε σημαντική εξέλιξη σχετικά με την συναλλαγή της συγχώνευσης δια της απορροφήσεως της από την εταιρεία με την επωνυμία «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα