
Τρία νέα στελέχη σε θέσεις ευθύνης ανακοίνωσε η Εθνική Ασφαλιστική.
Συγκεκριμένα: Η Ειρήνη Χαλκιαδάκη ανέλαβε τον νέο ρόλο της Γενικής Διευθύντριας Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας. Η κ. Χαλκιαδάκη διαθέτει 25 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις Marketing σε εταιρείες διαφόρων κλάδων (FMCGs, τηλεπικοινωνίες, retail). Στην επαγγελματική της πορεία έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει στρατηγικές Marketing & επικοινωνίας με σημαντικά αποτελέσματα στην ενίσχυση της εικόνας της μάρκας και στην αύξηση του μεριδίου αγοράς και της ικανοποίησης των πελατών. Ο νέος αυτός ρόλος έρχεται να συνδέσει την υπάρχουσα Διεύθυνση Marketing και την Υποδιεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την δυναμική στους συγκεκριμένους τομείς.
Εθνική Ασφαλιστική: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Δημήτρης Μαζαράκης
Ο Γιάννης Αναστόπουλος, αναλαμβάνει ως επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου. Ο κ. Αναστόπουλος, με πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και έχοντας εργαστεί σε θέσεις ευθύνης Εταιρικών Δικτύων Πωλήσεων σε σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες όπως η Allianz Ελλάδος, η MetLife Ελλάδος και Gulf, και η Eurolife FFH, αναλαμβάνει την υλοποίηση του Πλάνου Πωλήσεων και την περαιτέρω ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού Πωλήσεων του Εταιρικού μας Δικτύου.
Ο Michel Montbertrand τοποθετήθηκε επικεφαλής της Διεύθυνσης Κανονιστικής Συμμόρφωσης & Εταιρικής Διακυβέρνησης. Ο κ. Montbertrand διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και βαθιά γνώση του τομέα της κανονιστικής συμμόρφωσης, της εταιρικής διακυβέρνησης, της προστασίας δεδομένων και της στρατηγικής ESG,έχοντας διαχειριστεί, πάντα με επιτυχία, απαιτητικά και πολύπλοκα έργα που σχετίζονται με τους παραπάνω τομείς.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης, δήλωσε: «Στην Εθνική Ασφαλιστική παραμένουμε αφοσιωμένοι στην εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό μας, και προχωράμε σταθερά με σκοπό να δημιουργήσουμε μια εταιρεία πρότυπο που θα ηγείται και θα διαμορφώνει τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά. Η ένταξη της κ. Χαλκιαδάκη, του κυρίου Αναστόπουλου και του κ. Montbertrand στην ομάδα μας, αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Είμαι βέβαιος ότι η εμπειρία και η εξειδίκευσή τους θα συμβάλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων και θα ενισχύσουν τη δυναμική μας για βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία».
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ


Latest News

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η JP Morgan - Υψηλότερες τιμές στόχους για Alpha, Εθνική
Η JP Morgan προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του τραπεζικού κλάδου

Μείωση τζίρου και κερδών για τον Όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ το 2024 - Οι προοπτικές για το 2025
Το 2024 αποτέλεσε μια χρονιά προκλήσεων για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της θυγατρικής «ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Το στοίχημα της Lavipharm με την κάνναβη – Προς νέες εξαγορές και επενδύσεις
Τι ανέφερε η διοίκηση της Lavipharm για την πορεία της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών – Τι μέρισμα θα προτείνει στους μετόχους

Γιατί τελικά οι Έλληνες αγαπούν τις πολωνικές αλυσίδες - Η «μάχη» Pepco-Sinsay στην ελληνική αγορά
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, που εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει ώθηση σε Pepco και Sinsay

Τι φέρνει το «T» δίπλα στην Cosmote – Οι συνέργειες που… ξεκλειδώνουν
H «νέα» Cosmote Telekom αναμένεται να έχει ως προίκα τις δεκάδες διεθνείς συνεργασίες που κουβαλά το brand Telekom, σαν διεθνής τηλεπικοινωνιακός πάροχος

Revoil: Το μέρισμα για το 2024 – Από 6 Μαΐου η καταβολή του
Από τη Τρίτη 29 Απριλίου 2025 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος

Καρέλιας: Αύξηση στα κέρδη - Πρόταση για μέρισμα 14 ευρώ
Βασικός παράγοντας για τα αποτελέσματα ήταν η πορεία των σημάτων στις διεθνείς αγορές

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια
«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ

Νέα πραγματικότητα στη διαχείριση απορριμμάτων - Η επένδυση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στη Μεσσηνία
Με τη ΜΕΑ στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας εφαρμόζεται ενιαίο, βιώσιμο σύστημα διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο