Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει ότι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώθηκε η παραίτηση του κ. Αθανάσιου Ζαρκαλή από τη θέση του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, για προσωπικούς λόγους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ζαρκαλή, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του στις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.















![Airbnb: Πάνω από 90% οι πληρότητες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_airbnb_christmas.jpg)












![Συντάξεις: Πώς διαμορφώνονται με την αύξηση από 1.1.2026 [παραδείγματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/05/syntaxi-1.jpg)

![Δημόσιο Χρέος: Γιατί «κατεβάζει» την παραγωγικότητα στην Ελλάδα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/debt.jpg)

![Χρυσή Βίζα: Ισραήλ και Τουρκία ψηφίζουν ελληνική Golden Visa [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_golden_visa_akinhta-1024x600-1.jpg)
![Καταναλωτές: Ξοδεύουν λιγότερα, ανησυχούν περισσότερο [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/ermou-katastimata-eortastiko-orario-xristougenniatiki-agora.jpg)
