
Υψηλή απόδοση για ακόμα μια χρονιά κατέγραψε το χαρτοφυλάκιο επενδύσεων των ατομικών προγραμμάτων διαχείρισης κεφαλαίου της Eurolife FFH, με το ποσοστό για το 2024 να φτάνει το 3,70%. Η σημαντική αυτή απόδοση αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη διαχρονική ικανότητα της εταιρείας να σχεδιάζει και να υλοποιεί επενδυτικές λύσεις που προσφέρουν ουσιαστικό όφελος στους ασφαλισμένους της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή απόδοση του 3,70% είναι αυξημένη σε σχέση με το, επίσης υψηλό, ποσοστό του 2023, το οποίο είχε διαμορφωθεί στο 3,13%, μια αύξηση που επιβεβαιώνει ακόμα περισσότερο την επιτυχία και τη σιγουριά της επενδυτικής στρατηγικής της Eurolife FFH.
Σε ακόμα μία δύσκολη οικονομικά χρονιά, που χαρακτηρίστηκε από την προσπάθεια ανάκαμψης της παγκόσμιας οικονομίας και τις συνεχιζόμενες γεωπολιτικές εντάσεις, η εταιρεία πέτυχε αποτελέσματα που επιστρέφουν πραγματική αξία στους ασφαλισμένους της. Στόχος της Eurolife FFH είναι να προσφέρει λύσεις που ενθαρρύνουν τους πελάτες της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά, μέσα από την εξασφάλιση ενός ασφαλούς οικονομικά αύριο.
Μέσα από τα ατομικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίων της εταιρείας, οι κάτοχοί τους έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στο δικό τους προφίλ ρίσκου, προκειμένου να πετύχουν τις επιδιώξεις και τους στόχους τους. Επίσης, σε περίπτωση που τα οικονομικά τους δεδομένα αλλάξουν, τους δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόζουν το καταβαλλόμενο ποσό, ενώ εφόσον το επιθυμούν μπορούν επίσης να ενισχύσουν το επενδυόμενο κεφάλαιό τους μέσα από έκτακτες καταβολές.
Τέλος, τα ατομικά προγράμματα μπορούν να συνδυάσουν τη δημιουργία κεφαλαίου με άλλες συμπληρωματικές καλύψεις, όπως η ασφάλεια ζωής, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους της Eurolife FFH να προσφέρουν προστασία στους αγαπημένους τους ανθρώπους σε περίπτωση απροόπτου.
Ο Σπύρος Αθανίτης, Διευθυντής Επενδύσεων της Eurolife FFH, δήλωσε: «Σε ένα οικονομικό περιβάλλον που μεταβάλλεται διαρκώς, η εμπειρία και μια προσεκτικά σχεδιασμένη επενδυτική στρατηγική αποτελούν το άλφα και το ωμέγα προκειμένου μια εταιρεία να πετύχει θετικά αποτελέσματα. Στη Eurolife FFH διαθέτουμε και τις γνώσεις και τους κατάλληλους ανθρώπους, προκειμένου να επιτυγχάνουμε αυτά τα όλο και πιο θετικά χρόνο με το χρόνο αποτελέσματα, με στόχο πάντα να προσφέρουμε επενδυτικές λύσεις που υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών μας.»
Ο Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Προϊόντων της εταιρείας, τόνισε: «Στη Eurolife FFH έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους πελάτες μας προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου που συνδυάζουν ασφάλεια και αποδοτικότητα, με τις λύσεις που προσφέρουμε να βασίζονται σε προσεκτική ανάλυση και να προσαρμόζονται στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε πελάτη. Μέσα από αυτή την εξατομικευμένη προσέγγιση και υποστήριξη, δίνουμε σε εκείνους που μας εμπιστεύονται τον έλεγχο που χρειάζονται για να παίρνουν τις καλύτερες αποφάσεις.»


Latest News

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η JP Morgan - Υψηλότερες τιμές στόχους για Alpha, Εθνική
Η JP Morgan προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του τραπεζικού κλάδου

Μείωση τζίρου και κερδών για τον Όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ το 2024 - Οι προοπτικές για το 2025
Το 2024 αποτέλεσε μια χρονιά προκλήσεων για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της θυγατρικής «ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Το στοίχημα της Lavipharm με την κάνναβη – Προς νέες εξαγορές και επενδύσεις
Τι ανέφερε η διοίκηση της Lavipharm για την πορεία της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών – Τι μέρισμα θα προτείνει στους μετόχους

Γιατί τελικά οι Έλληνες αγαπούν τις πολωνικές αλυσίδες - Η «μάχη» Pepco-Sinsay στην ελληνική αγορά
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, που εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει ώθηση σε Pepco και Sinsay

Τι φέρνει το «T» δίπλα στην Cosmote – Οι συνέργειες που… ξεκλειδώνουν
H «νέα» Cosmote Telekom αναμένεται να έχει ως προίκα τις δεκάδες διεθνείς συνεργασίες που κουβαλά το brand Telekom, σαν διεθνής τηλεπικοινωνιακός πάροχος

Revoil: Το μέρισμα για το 2024 – Από 6 Μαΐου η καταβολή του
Από τη Τρίτη 29 Απριλίου 2025 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος

Καρέλιας: Αύξηση στα κέρδη - Πρόταση για μέρισμα 14 ευρώ
Βασικός παράγοντας για τα αποτελέσματα ήταν η πορεία των σημάτων στις διεθνείς αγορές

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια
«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ

Νέα πραγματικότητα στη διαχείριση απορριμμάτων - Η επένδυση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στη Μεσσηνία
Με τη ΜΕΑ στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας εφαρμόζεται ενιαίο, βιώσιμο σύστημα διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο