Δύο συναρπαστικές προσφορές αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ & ΒΗΜΑgazino

Κυκλοφορούν την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ

Δύο συναρπαστικές προσφορές αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ & ΒΗΜΑgazino

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές: το μοναδικό αφιέρωμα «100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» επανακυκλοφορεί, το περιοδικό Harper’s Bazaar και όπως κάθε Κυριακή το ΒΗΜΑGAZINO.

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – 100 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ένας πολυτελής τόμος-αφιέρωμα στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Η συλλεκτική αυτή έκδοση, που εξαντλήθηκε από την πρώτη κιόλας κυκλοφορία της, επιστρέφει για να τιμήσει ξανά τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Σε 304 σελίδες υψηλής αισθητικής, καταγράφεται με σεβασμό και πληρότητα η ιστορική διαδρομή του Ολυμπιακού: οι άνθρωποι, οι στιγμές και τα γεγονότα που δημιούργησαν τον θρύλο.

Μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό και ζωντανή αφήγηση, οι αναγνώστες ταξιδεύουν από τα πρώτα βήματα στον Πειραιά μέχρι τις ευρωπαϊκές κορυφές, παρακολουθώντας την πορεία του συλλόγου μέσα από 100 πρόσωπα και ιστορίες. Αθλητές που έγιναν σύμβολα, προπονητές που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα και ηγέτες που καθόρισαν το μέλλον του Ολυμπιακού παρουσιάζονται σε μια έκδοση-ύμνο στη δόξα και τις αξίες του συλλόγου.

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής προσφέρει ξανά στο κοινό ένα πολύτιμο ενθύμιο, όχι μόνο για τους φίλους του Ολυμπιακού αλλά για κάθε αναγνώστη που αναγνωρίζει τη δύναμη της πίστης, της αφοσίωσης και του αθλητικού μεγαλείου.

Harper’s Bazaar

Ένα τεύχος αφιερωμένο στην ανεπιτήδευτη κομψότητα και τη διαχρονική πολυτέλεια. Στο εξώφυλλο δεσπόζει η κλασική ομορφιά της Theopisti P., ο «ιδανικός καμβάς» πάνω στον οποίο αναδεικνύονται οι μοναδικές δημιουργίες της Υψηλής Κοσμηματοποιίας κορυφαίων οίκων, καθώς και τα σύνολα που θα πρωταγωνιστήσουν στις βραδινές εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Ο αέναος διάλογος της μόδας με τη διαχρονικότητα συνεχίζεται μέσα από αξεσουάρ που μεταμορφώνουν τις business εμφανίσεις, αλλά και κομμάτια που επαναπροσδιορίζουν την καθημερινή γκαρνταρόμπα: πανωφόρια-επένδυση, κασμιρένια τοπ και δερμάτινες μπότες που ξυπνούν τις αισθήσεις και μας προσκαλούν σε νέες στιλιστικές εξερευνήσεις.

Παράλληλα, το Harper’s Bazaar Greece τιμά την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ηθοποιούς. Με μια διαδρομή που ενώνει τον Κρέοντα της Επιδαύρου με την Ιοκάστη της Στέγης και τη «Μεγάλη Χίμαιρα», η σπουδαία καλλιτέχνης μιλά για την τέχνη, το τραύμα, τη δύναμη της ευγένειας και το λυτρωτικό φως του θεάτρου.

ΒΗΜΑGAZINO

Στο εξώφυλλό είναι ο super star Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak ήταν άκρως εντυπωσιακός, καταιγιστικός, ανεπανάληπτος στο ρόστερ της Εθνικής Ομάδας, η οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο την προηγούμενη Κυριακή στο Ευρωμπάσκετ.

Πρόκειται για έναν πραγματικό super star, ο οποίος αντίθετα με άλλους συναδέλφους του, είναι μετριοπαθής, νηφάλιος και ταπεινός. Ο Giannis, ο παγκόσμιος Γιάννης του ΝΒΑ και της Εθνικής Ελλάδας, που λατρεύει τη χώρα του και συγκινεί με τις δηλώσεις του. Διαβάστε για την εκρηκτική πορεία του Γιάννη προς την κορυφή. The Sky is the Limit για τον Έλληνα μπασκετμπολίστα!

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25

(Συμπεριλαμβάνεται τιμή βιβλίου: «100 χρόνια Ολυμπιακός»: €1,75 )

OT Originals
Περισσότερα από Κοινωνία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο