Ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη άφησε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, σημειώνοντας ότι μόλις ορίσουν αντιπροσωπεία θα γίνει και η συνάντηση με την κυβέρνηση
Αναφερόμενος στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε τον σεβασμό της κυβέρνησης στα αιτήματα των αγροτών, ωστόσο καταδίκασε τις παραβατικές συμπεριφορές που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες.
Ο Παύλος Μαρινάκης για τις κινητοποιήσεις
Ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στο Action24 είπε ότι η κατάσταση των μπλόκων δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία και στην αγορά των Χριστουγέννων, όμως απηύθυνε έκκληση στους αγρότες να ορίσουν συγκεκριμένη αντιπροσωπεία εκπροσώπησης.
Διαβεβαίωσε ότι την επόμενη ημέρα θα γίνει συνάντηση σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να συναντηθούν οι εκπρόσωποι των αγροτών ακόμα και με τον πρωθυπουργό, εφόσον οριστούν ονομαστικά εκπρόσωποι των αγροτών και προσέλθουν με συγκεκριμένη ατζέντα αιτημάτων.
Αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν σε Κρήτη και Μακεδονία με επιθέσεις κατά αστυνομικών, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «οι άνθρωποι αυτοί είναι τραμπούκοι και εγκληματίες», ενώ χαρακτήρισε «ανεκδιήγητες» τις τοποθετήσεις πολιτικών που στηρίζουν τέτοιες συμπεριφορές.



































