ΔΥΠΑ: Πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Στις «Ημέρες Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη συμπρωτεύουσα συμμετέχουν περισσότερες από 150 επιχειρήσεις

ΔΥΠΑ: Πάνω από 4.000 θέσεις εργασίας στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη

Την 52η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει σήμερα 13 και αύριο 14 Φεβρουαρίου η Δημόσια Επιχείρηση Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) συγκεντρώνοντας περισσότερες από 150 επιχειρήσεις και πάνω από 4.000 διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση η ΔΥΠΑ, η εκδήλωση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα διασύνδεσης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρήσεων στη Βόρεια Ελλάδα, προσφέροντας ουσιαστικές δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας, αξιολόγησης βιογραφικών και αρχικών συνεντεύξεων, χωρίς γραφειοκρατικά εμπόδια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η δήλωση συμμετοχής πραγματοποιείται στον σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-thessaloniki-2026

Παράλληλη διαδραστική εκδήλωση της ΔΥΠΑ

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, από τις 11:30 έως τις 12:30, θα πραγματοποιηθεί η παράλληλη διαδραστική εκδήλωση με τίτλο «Ο ιδανικός υποψήφιος», όπου τέσσερα διευθυντικά στελέχη ανθρώπινου δυναμικού μεγάλων επιχειρήσεων θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού και θα συζητήσουν σύγχρονα ζητήματα αναζήτησης εργασίας, δεξιοτήτων και επαγγελματικής εξέλιξης.

Στήριξη επιχειρήσεων και πολιτών

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα βρίσκονται στον χώρο, παρέχοντας στοχευμένη ενημέρωση για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ που ενισχύουν την απασχόληση, επιταχύνουν τη διασύνδεση και στηρίζουν έμπρακτα τις επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η 51η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ είχε διοργανωθεί στον Βόλο το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, όπου συμμετείχαν περισσότερες από 50 επιχειρήσεις, προσφέροντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας, σε ειδικότητες που καλύπτουν όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και επαγγελματικής εμπειρίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν άμεσες επαφές και αρχικές συνεντεύξεις, να καταθέσουν το βιογραφικό τους και να ενημερωθούν για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας στην περιοχή.

Η ΔΥΠΑ, μέσα από τον θεσμό των «Ημερών Καριέρας», ενισχύει την απασχόληση, στηρίζει έμπρακτα την τοπική οικονομία και δημιουργεί ουσιαστικές ευκαιρίες επαγγελματικής προοπτικής για τους πολίτες, όπως έχει αναφέρει.

OT Originals
Περισσότερα από Εργασιακά – Ασφαλιστικά

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο