Εκατοντάδες στελέχη της JPMorgan Chase & Co. και της Goldman Sachs Group Inc. επέστρεψαν στα γραφεία τους στο Λονδίνο, από τότε που η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε χαλάρωση της σύστασης «μένουμε σπίτι» στις 29 Μαρτίου.

Το 15% του προσωπικού της JPMorgan, περίπου 1.800 άτομα επέστρεψαν στα γραφεία τους την περασμένη εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Bloomberg, η Goldman αναμένει ότι περίπου το 20% των 6.000 εργαζομένων της στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου θα επιστρέψει τις επόμενες εβδομάδες.

Το Ηνωμένο Βασίλειο βγαίνει από το τρίτο γενικό απαγορευτικό και οι τράπεζες προσπαθούν να καθιερώσουν μελλοντικές πρακτικές εργασίας. Ορισμένες χρηματοοικονομικές εταιρείες αρχίζουν να καλούν πίσω στα άδεια γραφεία τους υπαλλήλους τους, ενώ άλλες εξακολουθούν να ευνοούν την τηλεργασία.

Η αγορά ακινήτων παρακολουθεί την επιστροφή στη δουλειά. Ένας ουρανοξύστης 37 ορόφων στην καρδιά της πόλης διατίθεται προς πώληση για 1,8 δισεκατομμύρια λίρες (2,5 δισεκατομμύρια δολάρια), σύμφωνα με την Telegraph . Η τιμή αυτή, ρεκόρ για ένα κτίριο γραφείων του Λονδίνου, αποτελεί μια δοκιμασία για τον πως θα διαμορφωθεί η όρεξη των επενδυτών για γραφεία μετά την πανδημία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή