Στην δωρεά μίας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά και στην δωρεά χιλίων (1.000) στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», προχωρούν τα BREAD FACTORY.

Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

«Τα BREAD FACTORY σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές», δήλωσε ο Δ.Σ. της εταιρείας κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.

Τα BREAD FACTORY με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απρόσκοπτο αγώνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και την αδιαμφισβήτητη αυτοθυσία που επιδεικνύει όλο αυτό το διάστημα, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό τους.

Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα, καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις