Επιβεβαιώθηκε το μέγα deal μεταξύ Verizon Communications και Apollo Global Management, στο πλαίσιο της οποίας ο τηλεπικοινωνιακός κολοσσός θα πουλήσει το 90% των συμφερόντων της στο μιντιακό και ιντερνετικό κλάδο, συμπεριλαμβανομένων του Yahoo και της AOL.
Η συμφωνία «κλείδωσε» στα 5 δισ. δολάρια, όπως είχε διαρρεύσει και νωρίτερα, σε σύγκριση με τα περίπου 9 δισ. δολάρια που είχε διαθέσει η Verizon πριν λίγα χρόνια για να αποκτήσει την AOL (το 2015) και τη Yahoo (το 2017). Πάντως, ο Όμιλος θα κρατήσει ένα μερίδιο ύψους 10% στη Verizon Media Group, η οποία θα μετονομαστεί απλά σε Yahoo.
Με τον τρόπο αυτό η Verizon παραδέχεται την αποτυχία της να μπει στον κλάδο και να ανταγωνιστεί εταιρείες, όπως η Google και το Facebook, επιλέγοντας στο εξής να επικεντρωθεί στα ασύρματα δίκτυα και την επένδυση της στο 5G.




































![120 δόσεις: Ποιες οφειλές εντάσσονται στην ρύθμιση – Ποιες οφειλές εξαιρούνται [Μέρος 1ο]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2022/09/ti_einai_ta_omologa_kindunoi_kai_apodoseis_featured.jpg)

