Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στο εφετείο.
Όπως τον ενημέρωσε ο εισαγγελέας τον καταδικασθέντα της Χρυσής Αυγής δεν είναι δική του αρμοδιότητα το κατάστημα που θα κρατηθεί καθώς την απόφαση αυτή λαμβάνει η γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής.

Κατά την έξοδό του δύο – τρία άτομα του φώναζαν «Γιαννάρα γερά» ενώ δύο άτομα από το απέναντι πεζοδρόμιο φώναζαν «ο Παύλος ζει τσακίστε τους Ναζί».

Νωρίτερα, αίτημα να κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού υπέβαλε ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο εντολέας τους έχει ήδη υποβάλλει αίτημα στην Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής προκειμένου να κρατηθεί στον Κορυδαλλό για να διευκολύνεται να ασκεί τα καθήκοντα του στην Ευρωβουλή.

Το ίδιο αίτημα, όπως είπαν, θα θέσουν και στον Εισαγγελέα ώστε να διατάξει εκείνος την κράτηση του στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό κατάστημα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία
Επικαιρότητα |

Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία

Με φόντο των πόλεμο στην Ουκρανία και την αλματώδη αύξηση στη ζήτηση πυρομαχικών που έχουν τις δυνατότητες να παράξουν τα ΕΑΣ, το θέμα του μέλλοντος της εταιρείας μπαίνει πιο εμφατικά