Μειοδότης τεσσάρων εκτελεστικών συμβάσεων της συμφωνίας – πλαίσιο για το μεγάλο έργο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ – ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΣΙΔΩΝ 1-8» της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ, ύψους 42 εκατ. ευρώ, αναδείχθηκε η WIND.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η WINDαναλαμβάνοντας το μεγάλο αυτό έργο γίνεται αρωγός στο ψηφιακό άλμα της χώρας και φέρνει μία νέα εποχή στη δημιουργία του Δικτύου Δημοσίου Τομέα (ΔΔΤ) για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.

Το έργο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη διασύνδεση, μέσω τηλεπικοινωνιακών δικτύων νέας γενιάς, μεγάλου αριθμού φορέων του Δημοσίου σε διάφορες περιοχές της χώρας, αλλά και την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών επικοινωνίας για τρία έτη.

Η WIND προκρίθηκε ως μειοδότης του διαγωνισμού της ΚΤΠ Α.Ε. στις εκτελεστικές συμβάσεις που αφορούν σε τέσσερα τμήματα των νησίδων 1, 4 και 3 και περιλαμβάνουν φορείς Δημοσίου σε Αττική, Ζάκυνθο, Ηλεία, Αρκαδία, Αργολίδα, Μεσσηνία, Λακωνία, Ρέθυμνο και Χανιά.

Συγκεκριμένα, με την υπογραφή της σύμβασης, δεσμεύεται να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρόσβασης σε φορείς του Δημοσίου, υπηρεσίες τηλεφωνίας, ενναλακτικές (backup) συνδέσεις πρόσβασης και υπηρεσίες σύνδεσης Public Hotspots.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις