Μέσα στη συνεχιζόμενη τρέλα γύρω από τα tokens (NFT), ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη δεύτερη επιμελημένη δημοπρασία NFT Με τίτλο «Native Digital: A Curated NFT Sale», η διαδικτυακή πώληση θα λειτουργεί σε έξι κατηγορίες: Early NFTs, Digital Pop / Futurists, Generative, Conceptual, Emerging NFT Artists και Community-elected.

Στα πλεονεκτήματα των επιλεγμένων ψηφιακών έργων τέχνης περιλαμβάνεται το Quantum του Kevin McCoy, το οποίο ήταν το πρώτο NFT που είχε ποτέ κοπεί. Αλλού, το Alien Cryptopunk από την Larva Labs και το The Shell Record από την Anna Ridler θα είναι διαθέσιμο για δημοπρασία, με προσφορά για όλες τις παρτίδες από 100 $ δολάρια. Ο Sotheby’s θα ανακοινώσει επιπλέον καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στην δημοπρασία τις επόμενες εβδομάδες.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Sevens, έναν οργανισμό που υποστηρίζει νέους ψηφιακούς καλλιτέχνες. Η συμμετοχή σε αυτήν την πώληση κρυπτογράφησης θα προσφέρει επίσης κέρδη σε άλλους οργανισμούς που βοηθούν τους ψηφιακούς καλλιτέχνες.

Το «Native Digital: A Curated NFT Sale» θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 10 Ιουνίου στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Sotheby’s για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επερχόμενη δημοπρασία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus