Ο Έλον Μασκ άφησε για λίγο το αγαπημένο του παιχνίδι με τα κρυπτονομίσματα, και έχει αναστατώσει τους Βρετανούς.

Μια σύντομη επίσκεψη του επικεφαλής της Tesla, στο Λούτον έντονη φημολογία ότι μελετά το ενδεχόμενο κατασκευής μιας μονάδας παραγωγής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων του, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως γράφει η Daily Telegraph, ο Μασκ πέταξε με το ιδιωτικό του τζετ στο αεροδρόμιο του Λούτον το περασμένο Σαββατοκύριακο και παρέμεινε στην πόλη για δύο ημέρες.

Τονίζει επίσης, ότι η επίσκεψη συμπίπτει με την πληροφορία που διέρρευσε ότι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αναζητούν την κατάλληλη τοποθεσία για ένα «νέο μεγάλο εργοστάσιο αυτοκινήτων».

Η άκρα μυστικότητα γύρω από την πληροφορία αυτή οδήγησε σε εικασίες ότι σε όλο αυτό το project μπορεί να εμπλέκεται ο Μασκ.

Η Telegraph ανέφερε ότι δόθηκε στις περιφερειακές αρχές της πόλης- συμπεριλαμβανομένων εκείνων στο Teesside και στα West Midlands – ένα ασυνήθιστα σύντομο διάστημα 48 ωρών για να προετοιμάσουν προσφορές για μια περιοχή 250 εκταρίων, χωρίς να τους ενημερώσουν για ποια εταιρεία ήταν η προσφορά.

Η διαδικασία διεξήχθη από το Γραφείο Επενδύσεων, ένα νέο κυβερνητικό γραφείο που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τις συζητήσεις μεταξύ του δημόσιου τομέα και των ιδιωτών ξένων επενδυτών μετά το Brexit.

Ωστόσο, ούτε η κυβέρνηση ούτε ο κ. Tesla επιβεβαίωσαν τις εικασίες αυτές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή