Γαλλία: Στις 16 Ιουλίου ανοίγει ο Πύργος του Άιφελ για τους επισκέπτες.

Παραμένει κλειστός από τις 30 Οκτωβρίου. Η δυνατότητα υποδοχής θα διαμορφωθεί στους 10.000 επισκέπτες την ημέρα.

Γαλλία: Στις 16 Ιουλίου ανοίγει ο Πύργος του Άιφελ για τους επισκέπτες.

Οι τουρίστες θα μπορούν να επισκεφτούν τον Πύργο του Άιφελ στις 16 Ιουλίου, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η διαχειρίστρια εταιρεία Sete. Η πανδημία είχε βάλει λουκέτο στο διάσημο αξιοθέατο του Παρισιού στις 30 Οκτωβρίου.

Η χωρητικότητα στα ασανσέρ για τους επισκέπτες επιτρέπεται στο 50%. Μεταφράζεται δηλαδή σε 10.000 επισκέπτες τη μέρα, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά σαφώς πολύ λιγότεροι από τους 25.000 που ανερχόταν πριν την κρίση. Η Sete, προβλέπει ένα έλλειμμα ύψους περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ για το 2021 και εξετάζει μια ανακεφαλαιοποίηση.
Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να εκδίδονται την 1η Ιουνίου, διευκρίνισε ο πρόεδρος της Sete Ζαν Φρανσουά Μαρτέν, με τα δύο τρίτα των κρατήσεων να γίνονται διαδικτυακά. Η πώληση με φυσική παρουσία των εισιτηρίων στη βάση του Πύργου θα είναι δυνατή με την επαναλειτουργία του.
Οι επισκέπτες θα μπορούν να μεταβαίνουν στο σύνολο των ορόφων, εκτός από ορισμένες ζώνες στο εργοτάξιο, ιδίως στον δεύτερο όροφο.

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο