Για αλλαγές στους ορους παροχής υπηρεσιών, ενημέρωσε το youtube τους χρήστες του.

Οι όροι  που επικαιροποιήθηκαν  στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Νοέμβριο του 2020, θα τεθούν σε ισχύ την 1η Ιουνίου 2021 για του χρήστες εκτός των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, οι αλλαγές αφορούν -μεταξύ άλλων- σε περιορισμούς  στην αναγνώριση προσώπου. Στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών υπάρχει ήδη δήλωση ότι δεν μπορείτε να συλλέγετε πληροφορίες που ενδέχεται να ταυτοποιούν ένα άτομο χωρίς την άδειά του. Παρόλο που σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται πάντα οι πληροφορίες αναγνώρισης προσώπου, οι νέοι Όροι το δηλώνουν με σαφήνεια.

Ακόμη, υπάρχουν ανατροπές στο δικαίωμα δημιουργίας εσόδων του YouTube. Η πλατφόρμα έχει το δικαίωμα να δημιουργεί έσοδα από ολόκληρο το περιεχόμενο στην πλατφόρμα και ενδέχεται να εμφανίζονται διαφημίσεις σε βίντεο από κανάλια που δεν ανήκουν στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube.

Αναφορικά με τις πληρωμές δικαιωμάτων εκμετάλλευσης και παρακράτηση φόρου, για τους δημιουργούς που δικαιούνται να λαμβάνουν πληρωμές εσόδων, οι εν λόγω πληρωμές θα θεωρούνται δικαιώματα εκμετάλλευσης σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία των ΗΠΑ και η Google θα παρακρατήσει φόρους, όπως απαιτείται από τη νομοθεσία

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία