Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την φετινή Ε3, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος ψηφιακά λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Από τις 12 ως τις 15 Ιουνίου οι εταιρίες βιντεοπαιχνιδιών θα παρουσιάσουν τα σχέδια τους και τα νέα τους προϊόντα.

Ανάμεσά τους και οι Xbox, Bethesda:

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη γαλλική «Figaro» ο επικεφαλής των Xbox Game Studios, Matt Booty, Xbox και η Bethesda θα έχουν ένα κοινό σόου προκειμένου να γνωστοποιήσουν τα μελλοντικά τους σχέδια. Το τι ακριβώς δομή θα έχει το σόου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά σίγουρα περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Επίσης, ο Booty ρωτήθηκε για τις επιπτώσεις της πανδημίας στα Xbox Game Studios. Ο ίδιος τόνισε πως δυστυχώς, η κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως είχε επιπτώσεις και στην ανάπτυξη των τίτλων της εταιρίας. Μάλιστα, σημείωσε πως περισσότερο εμφανής είναι στα νέα IPs που ετοιμάζει το Xbox, τα οποία είναι δυσκολότερα εγχειρήματα. Τέλος, ξεκαθάρισε πως η Microsoft δίνει ελευθερία στα στούντιο του Xbox και της Bethesda να δημιουργήσουν ό,τι θέλουν και σε καμία περίπτωση δεν τα αναγκάζει να ετοιμάσουν περιεχόμενο που θα είχε περισσότερη απήχηση στο Xbox Game Pass.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Τεχνητή νοημοσύνη: Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι συνεργασίες Microsoft-Amazon
Tεχνητή νοημοσύνη |

Υπό ρυθμιστικό έλεγχο στη Βρετανία οι ΑΙ συνεργασίες Microsoft-Amazon

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών της Βρετανίας ζητά από τα ενδιαφερόμενα τρίτα μέρη τις απόψεις τους σχετικά με τις μεγάλες συνεργασίες που συνήψαν η Microsoft και η Amazon με μικρότερες εταιρείες AI