Στη Vantage Towers Greece περνούν οι κεραίες και ο τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός των Vodafone και Wind, που μέχρι τώρα κατείχε η κοινή εταιρεία των δύο τηλεπικοινωνιακών ομίλων Victus Networks.

Η μεταφορά της δραστηριότητας διαχείρισης και αξιοποίησης των παθητικών υποδομών από τη Victus Networks στη Vantage Towers Greece, ολοκληρώθηκε ήδη.

Υπενθυμίζεται ότι, η Victus Networks είχε συσταθεί παλαιότερα από τις Vodafone και Wind, με αντικείμενο την κοινή χρήση του δικτύου κινητών τηλεπικοινωνιών. Έπειτα από τις σημερινές εξελίξεις, η Victus Networks παραμένει στρατηγικός συνεργάτης της Vantage Towers Greece.

Με μετοχικό κεφάλαιο που αγγίζει τα 815 εκατ. ευρώ, η Vantage Towers Greece κατατάσσεται πλέον μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών στην ελληνική αγορά.

“Η πολυετής συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους μισθωτές, τη Vodafone Ελλάδας και τη Wind Hellas, καθώς και η συνεργασία με άλλους σημαντικούς παίκτες της αγοράς, ενισχύει τις δυνατότητες του τοπικού οικοσυστήματος παθητικών υποδομών στην παροχή ευρείας συνδεσιμότητας και προηγμένων, φιλικών προς το περιβάλλον υπηρεσιών”, δήλωσε ο CEO του Ομίλου Vantage Towers Group, κ. Vivek Badrinath, που βρέθηκε στην Αθήνα για την παρουσίαση της Vantage Towers Greece.

Όπως τόνισε ο κ. Badrinath, “η Ελλάδα είναι η 3η πιο σημαντική αγορά για εμάς όσον αφορά το μέγεθος, ενώ στα σχέδιά μας είναι να ενισχύσουμε ψηφιακά τις αστικές και τις αγροτικές κοινότητες μέσω λύσεων συνδεσιμότητας, οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vantage Towers Greece, κ. Αθανάσιος Έξαρχος, δήλωσε ότι όλα τα στελέχη της Victus μεταφέρθηκαν στην Vantage, προσθέτοντας πως “για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, ιδρύεται μια εταιρεία πύργων τηλεπικοινωνιών, η οποία διαθέτει ένα ειδικό και καινοτόμο χαρτοφυλάκιο καθώς και εσωτερικούς πόρους, τεχνογνωσία και υψηλή εξειδίκευση”.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Tράπεζες: Προς το τέλος της μακροχρόνιας προσπάθειας εξυγίανσης των ισολογισμών τους
Επιχειρήσεις |

Όλο και πιο κοντά στην εξυγίανση οι ελληνικές τράπεζες

Οι βασικοί παράγοντες ενίσχυσης της κερδοφορίας των ελληνικών τραπεζών αναμένεται να είναι οι μειωμένες προβλέψεις μετά τον καθαρισμό των NPEs και η βελτίωση των εσόδων από την πιστωτική επέκταση