Η Emirates ξεκίνησε την 1ηΙουνίου τις καθημερινές της πτήσεις από την Αθήνα προς το Newark LibertyInternational Airport στη Νέα Υόρκη, προσφέροντας τη μοναδική ημερήσια απευθείας σύνδεση της Ελλάδας με τις ΗΠΑ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η σημασία της σύνδεσης αυτής είναι διττή, καθώς από τη μία προσφέρει την ευκαιρία στους Έλληνες να ταξιδέψουν με ευκολία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ΗΠΑ.

Επιπροσθέτως, προσφέρεται βολική σύνδεση για τους ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι.

Σε μια συμβολική συνάντηση για την επανέναρξη των πτήσεων, παρευρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, η Αυτού Εξοχότης Sulaiman Al Mazroui, ο διευθυντής της Emiratesγια την Ελλάδα και την Αλβανία, κ. Khalid Al Zarooni, καθώς και η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Με αφορμή την επανεκκίνηση της εξαιρετικά σημαντικής πτήσης ο κ. Khalid Al Zarooni, δήλωσε: «Στην Emiratesείμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την επανεγκαθίδρυση της καθημερινής απευθείας σύνδεσης Αθήνας – Nέας Υόρκης και αισιόδοξοι για την ταχεία αποκατάσταση του δικτύου προορισμών μας. Μέσω της σύνδεσης της Ελλάδας και των Η.Π.Α. που προσφέρει η Emiratesδιευκολύνεται το ελληνικό εμπόριο και οι μετακινήσεις των καταναλωτών και υποστηρίζεται έμπρακτα ο τουρισμός».

Toδρομολόγιο πραγματοποιείται καθημερινά με Boeing777-300ERκαι διατίθενται τρεις κατηγορίες θέσεων. Η πτήση της Emiratesμε κωδικό EK209 θα αναχωρεί Αθήνα στις 17:35 για να φτάσει στο Newarkστις 21:20 την ίδια ημέρα.

Η πτήση επιστροφής με κωδικό EK210 αναχωρεί από το Newarkστις 23:55 τοπική ώρα, φθάνοντας στην Αθήνα την επόμενη μέρα στις 16:05.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες